CO VAM NA THALII CHYBI?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Tretas
Velmistr

Re: CO VAM NA THALII CHYBI?

Post by Tretas »

hehe :-D dobrodruh bude mít E-shop :roll: :mrgreen: :mrgreen:

------------------------------------------

Jo a když se ptáte Co nám na Thalii Chybí tak:
Docela by se mi líbilo kdyby ve věznicích jak tam stojí ten strážný nebo dráb, takže by měl rozhovor, ve kterém by bylo možné mu zažádat o otevření jedné cely. Líbilo by se mi to protože naprosto nesnáším když chytnu zloděje a bohužel DM není k zastižení, tak ten zloděj musí čekat před celou a hrát že je uvnitř. Rozhovor by mohl vypadat například takhle:
Dráb Hm dobrej, snad nám nevedeš nějakého zloděje (uličníka...)
Postava Jo chytl jsem jednoho sviňaka, mohl bys mi otevřít jednu celu?
Dráb Jo jasne, šupni ho tam *otevře ti celu*
Zloděj*vleze do cely*
Dráb*zavře celu*
PostavaDíky
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

To stym vezenim je dobra blbost pac by tam za chvilku boli nahadzane vsetky dobre postavy. Uvedom si kto ma na servri najvyssi level.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gorrgorroth
Šlechtic

Post by Gorrgorroth »

to by byla prdel kdyby berserk naházel šecky do vezení, takový koncentrák, a potom by si dělal co chtěl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bracha má občas dobré nápady, nebo potřebuje mít napsatých co nejvíc přípspěvků :arrow: :mrgreen: ...že tretas!!!
DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

ja nevím jestli jste to teďka nepochopili nebo si chcete do někoho rýpnout!?
myslel jsem prostě že by ten Dráb pouze otevřel dveře a poté je zase zavřel. a nevím co to má za souvislost s Berserkem, protože mě se tak zdá že na Berserka automaticky stráže utočí ne? (míním podle kontrol stráží při kterých chcou odkrýt tvář)

Jo a byl to jenom návrh, chtěl jsem se zeptat jestli to bylo možné, tak nechápu co mě hnedka odsuzujete :roll:
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

leda by toho kdo ho přived šoupnul do druhý cely a řek, že musej počkat, dokud nepřijde vrchnost (DM) :mrgreen:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

[quote="Tretas"]myslel jsem prostě že by ten Dráb pouze otevřel dveře a poté je zase zavřel.quote]

A co by tam potom toho zlocinca drzalo ?

P.S. ak by si mal minimalny pristup na internet tiez by si rypal.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

Neithan1 wrote:
Tretas wrote:P.S. ak by si mal minimalny pristup na internet tiez by si rypal.
nechapu :?

no to je jedno, asi ty navrhy už psat nebudu
kucik
Temnota

Post by kucik »

Neberte vsechno tak vazne ... ;)
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Nechcem vam do toho skakat, ale mne tu celkom chyba moznost stahovania lovnej zvere ako napriklad jelenov. Bolo by pekne, keby z nich slo aspon maso stahovat, zvysilo by sa im pripadne OC nech su tazsie zasiahnutelni, nastavilo by sa im nech len utekaju pred utocnikov a mohol by sa poriadat hon na tieto zvierata. : :)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Miky
Měšťan

Post by Miky »

Marvin wrote:Nechcem vam do toho skakat, ale mne tu celkom chyba moznost stahovania lovnej zvere ako napriklad jelenov. Bolo by pekne, keby z nich slo aspon maso stahovat, zvysilo by sa im pripadne OC nech su tazsie zasiahnutelni, nastavilo by sa im nech len utekaju pred utocnikov a mohol by sa poriadat hon na tieto zvierata. : :)
A z jelenů parohy :wink: To utíkání by bylo fajn a ještě by se mohli spawnovat jako stádo, kde jsou jeleni, laně, koloušci i srnky (mimochodem co je to "jelínek"? Znám jen produkty Rudolfa Jelínka)
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

hehe jop na Thalii nejsou koloušci , ale jelínci :mrgreen: , aj prase by se mohlo stahovat jako v Asterixovi hehe a Obelixovi kanší maso je dobrý :wink:
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
paja13
Obyvatel

Post by paja13 »

porad mi chybi zabetonovani potulnych alchimistu - v dilnach kupovat katalizatory fakt nejde protoze sileny klikani kdyz uz po sty vidim jak potulnej alkac vybiha od kotle po jezevci aby u nej chcipnul nebo se uz nevratil tak je to fakt o nervy

prosim dejte toho ivorskyho treba bliz k rybnicku ale neco s nim udelejte uz je to na spagat uz mesice
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

Me chybi v dobrodruhove kraku nejaka vrhaci sekera s nekonecnym strelivem.
Ne ze bych byl zrovna obratnej, ale nejaka takova magicka mrska by se mi moooc libila.
nevidel sem tam jeste zadnou :(
A zase se craftí...
tao kan
Mistr

Post by tao kan »

Slo by udelat aby jste cast vrhacich zbrani a streliva nasli v pozustatcich mrtvol?
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

tao kan wrote:Slo by udelat aby jste cast vrhacich zbrani a streliva nasli v pozustatcich mrtvol?
Ne. Je to zbytečný.
Vedoucí týmu Thalie
Post Reply