nestabilita servru
nestabilita servru
Na tomto servru hraju opravdu jen krátce, ale kvuli nestabilitě servru, častým lagám a pádům odchází kamarád a já se mu ani tak moc nedivím....vím že se to asi pořád řeší a že tento problém nespí. nemůže to být nějakým špatným respawnem NPC? Nebo tím, že je NPC ve městech a osadách velké (zbytečné) množství? A co to nové město? Nedělá to ono? Thalie se mi zatím dost líbí (až na pár hoodně ujetých nápadů typu "krejčovina závislá na moudrosti" aj.), ovšem ta nestabilita mi opravdu dost vadí. 
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Re: nestabilita servru
Vzhledem k tomu, ze u jsme prosli snad vsechny mozny eventuality, tak me fakt napada jenom ta chyba hardwaru.
Jaara rikal, ze otestuje pameti - nevim kdy se tak stane
Dalsi moznost je nainstalovat docasne jinej stroj a zkusit bezet na nem, co to bude delat. Doma mam starej pomalej komp, na kterym mi bezi testovaci server a zatim se mi ho jeste nikdy nepodarilo shodit, z cehoz usuzuju, ze chyba bude fakt mozna jinde nez v modulu.
Jaara rikal, ze otestuje pameti - nevim kdy se tak stane
Dalsi moznost je nainstalovat docasne jinej stroj a zkusit bezet na nem, co to bude delat. Doma mam starej pomalej komp, na kterym mi bezi testovaci server a zatim se mi ho jeste nikdy nepodarilo shodit, z cehoz usuzuju, ze chyba bude fakt mozna jinde nez v modulu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
no to je tim, ze kazde remeslo byt na necem zavilse byt musi, a bohuzel to vyslo takhle.černý vlk wrote:až na pár hoodně ujetých nápadů typu "krejčovina závislá na moudrosti" (
moudorst proste byla plonkovni...
A zase se craftí...
přiznám se, že přiřazovat něco na základě "plonkovosti" mi přijde faakt huustý
wisdom jako moudrost aporozumění s tím opravdu nemá co dělat a typicky pro krejčovinu by to měla být čistá obratnost.....
z hlediska moudrosti jako hlubšího porozumění by měla pomáhat prakticky ve všech oborech... anebo jim naopak bránit poznáním, že je to pro celkový chod vesmíru vlastně zbytečné
wisdom jako moudrost aporozumění s tím opravdu nemá co dělat a typicky pro krejčovinu by to měla být čistá obratnost.....
z hlediska moudrosti jako hlubšího porozumění by měla pomáhat prakticky ve všech oborech... anebo jim naopak bránit poznáním, že je to pro celkový chod vesmíru vlastně zbytečné
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Nechápu smysl, proč by měla bejt moudrost kdekoliv prostě proto, že zbyla. Krejčovinu bych stavěl na inteligenci a obratnosti.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
dete do prd** se o tom dlouho debatovalo a nikdo se nemel ani k navrhu. Ja sem ho udelal, probral se a ted se menit nebude a basta.
btw: tak si to zkuste usporadat sami, mate XX remesel a 6 vlastnosti.. jen si to zkuste.. stejne se objevi nekdo, kdo vam do teho rypne..
btw: tak si to zkuste usporadat sami, mate XX remesel a 6 vlastnosti.. jen si to zkuste.. stejne se objevi nekdo, kdo vam do teho rypne..
A zase se craftí...
já se musim zastat Nomise... mam taky pocit že se to odhlasovalo tak, aby každý řemeslo bylo postavený na jedný vlastnosti a aby se ty vlastnosti neopakovaly
Mno v tom případě jste mě asi přehlasovali. Já mám paměť dost děravou, ale nesouhlasim s tím
Zpátky k tématu:
Otestuje jaara ty paměti? Co když na nic nepřijde? Nezapůjčil by někdo použitelnej testovací stroj?
Zpátky k tématu:
Otestuje jaara ty paměti? Co když na nic nepřijde? Nezapůjčil by někdo použitelnej testovací stroj?
Neřešte zase zbytečný kokotiny. Prostě musí bejt využitá každá vlastnost...
Vedoucí týmu Thalie
-
--Bragner--
- Nováček
A ty co jedou build přes moudrost, tak se pak budou vztekat že tu nemaj své řemeslo v kterém by mohli být lepší. Asi tak.kucik wrote:Nechápu smysl, proč by měla bejt moudrost kdekoliv prostě proto, že zbyla.
Mno a? Tak ať dělaj s moudrostí moudrý starce a prodávaj životní zkušenosti a nedrtěj tkalcovskej stav. Tohle ,,každej musí dostat něco" a podobné Marxistické ideje mě moc neberou. Všechno má svý pro a proti, tak ať je život pestrej.
Už to zase spadlo
(
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sice klerik jako krejčí mi nepřipadá zrovna nejlepší varianta, ale co bys klerikům navrhoval za řemeslo - mám dojem, že se naučej všecko dobřekucik wrote:Mno a? Tak ať dělaj s moudrostí moudrý starce a prodávaj životní zkušenosti a nedrtěj tkalcovskej stav. Tohle ,,každej musí dostat něco" a podobné Marxistické ideje mě moc neberou. Všechno má svý pro a proti, tak ať je život pestrej.
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
plne stebou suhlasimRejty wrote:Neřešte zase zbytečný kokotiny. Prostě musí bejt využitá každá vlastnost...
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
jenom se taky zastanu Nomise že se o tom debatovalo a dopadlo to takhle..
Neřešme ale zbytečnosti a konečně dojedte do serverovny nakopnout tu bednu at šlape
Neřešme ale zbytečnosti a konečně dojedte do serverovny nakopnout tu bednu at šlape
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí