Na foru po pádu serveru
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Re: Na foru po pádu serveru
ja sem pro 24" monitor pro mne, at muzu v klidu delat craft
no konec srandy, ja bych ten novej server taky videl pozitivne.. ale pockla bych, co udela ten stroj od Kucika jako server.
no konec srandy, ja bych ten novej server taky videl pozitivne.. ale pockla bych, co udela ten stroj od Kucika jako server.
A zase se craftí...
Mno znova to padlo - povedala by som Hapalo hapalo a do roka skapalo
)
Inu, keď už pár príspevkov dozadu bola žiadosť o hlásenie lagov, tak si pomaly už ani nespomínam na nejaký boj, ktorý by som zažila bez "teleportovacej" bytosti, skákajúcej ku mne a odo mňa (a to mám riadne silný compíq) a dokonca sa môžem pochváliť, že stretávam dokonca aj skákajúce mŕtvoly ;D možno sa psychyckými silami odo mňa v čase smrti teleportujú.
Inu, keď už pár príspevkov dozadu bola žiadosť o hlásenie lagov, tak si pomaly už ani nespomínam na nejaký boj, ktorý by som zažila bez "teleportovacej" bytosti, skákajúcej ku mne a odo mňa (a to mám riadne silný compíq) a dokonca sa môžem pochváliť, že stretávam dokonca aj skákajúce mŕtvoly ;D možno sa psychyckými silami odo mňa v čase smrti teleportujú.
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
ja mam tiez pocit ze novy server sa tu uz rozoberal ale nejak se to "ututlalo"
a ked uz by sa do toho malo ist tak by bolo dobre vediet kolko treba este zozbierat prachov a myslim ze by sa to potom rozbehlo...
a aj ked to tie pady mozno nevyriesi ale myslim ze by to vyriesilo aspon tie skurene LAGI ktore su niekedy neznesitelne i pri kecani na terase v ivory
, a potom by sa mohlo patrat dalej.
ked vidim ze je pripojenych viac ako 20 hracov tak nemam ani chut ist do hry krs lagi i ked pri takom mnozstve ludi je tam vetsia zabava...
a ked uz by sa do toho malo ist tak by bolo dobre vediet kolko treba este zozbierat prachov a myslim ze by sa to potom rozbehlo...
a aj ked to tie pady mozno nevyriesi ale myslim ze by to vyriesilo aspon tie skurene LAGI ktore su niekedy neznesitelne i pri kecani na terase v ivory
ked vidim ze je pripojenych viac ako 20 hracov tak nemam ani chut ist do hry krs lagi i ked pri takom mnozstve ludi je tam vetsia zabava...
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
- Gorrgorroth
- Šlechtic
spadlo to...
DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
po pade rozdam straty..
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
a už zase to spadlo
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
spadlo to...
po pade rozdam straty..
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
(>_(>_<)_<)
(>_(>_<)_<)
omlouvám se, psal jsem to ve stejnou dobu jako Gorrgorroth ale odeslal o minutu později, takže to vypadá jako bych to opakoval....Neithan1 wrote:spadlo to...po pade rozdam straty..
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
snazte sa dostat do hry hned ako je to mozne po padu
(>_(>_<)_<)
(>_(>_<)_<)
Zase se to podelalo 
no a nestalo se nekomu ze se to kouslo po urcite akci co udelal ? jako esi se treba neco nezacykluje nekde ve skriptech. Jestli se nekomu zda ze to zatuhlo po spusteni nejake akce tak by to pomohlo v jhledani problemu, esi to teda nejni servikem
Asi shoda okolností, ale vytuhlo to když jsem přecházel lokaci, z pokojů do hospody v Hag Graru...
ja stojim uprostred tabora zlobrov....

hmm ani jedno to nebude