1) s tím strhnutím problém nemámMarvin wrote:Toto asi malo byt smerovane mne. To ja som ta upozornoval na tvoju hru a dnes ti strhol zisk z pokladu.černý vlk wrote: jak jsi mi poprvé řekl že nehraju intelekt postavy tak jse ms tím souhlasil a hru jsem změnil (myslím že Nul tenkrát mluvila s postavou Coldarrow)...hru jsem změnil..ani jednou jse mtak už nemluvil..to že se spletla v počítání peněz při rozdělování v pokladu (k její újmě, házel sis jestli to nebude naopak?) tak to taky beru, zdá se mi to vpoho...ale co konkrétně se ti nelíbilo? uved mi tady pár příkladů
Nie, ziadne naopak nebolo mozne, aby to bolo ponaucenim![]()
Konkretne sa mi nepaci to, ze postava s podpriemernou inteligenciou nerozprava podprierne. Hovoris suvisle, zmysluplne, pocitas, sklonujes slova, planujes, solidne komunikujes, chapes ... to vsetko mi nesedi k inteligencii 8.
Naozaj uz neviem, co k tomu viacej dodat ...
Snazis sa zbytocne obist system, ktory je zavedeny uz od vzniku nwn a nikto s nim doposial nemal absolutne ziadny problem.
2) skloňování slov je pro int 8 nereálné? plánovat souvisí přímo s moudrostí ne? sám jsi mi to tak v úvodu psal, věcně řeší problemy, flegmaticky a uznale, tak teda jak?
3) moje postava mluví v jednoduchých větách, ano skloňuje, počítá s chybama, komunikuje (emočně, ano, to s IQ nemá nic společného)
4) to, že "něco je od začátku" znamená že to je správné? jakto, že ještě nejsme na stromech?
5) ale jistě, ano, dám si na dalších levlech do inteligence 2 body, mě nevadí o 1 nižší AB, AC a reflex, co mi vadí je, že musím hrát podle šablonky...že jsem omezen názorem, že INT 8 = neumíš skloňovat a při wisdom 16 neumíš plánovat..a že prostě přes to NEJEDE vlak, protože to DM řekl a protože podle toho hrají všichni
5) hraju PJ asi 13 roků, chápu, že chceš mít pravdu a že je jednodušší poukazovat na šablonky a nepřipouštět, že něco může mít jiný význam než to vidíš ty (a nejen ty), proto jsem už od začátku neočekával že se díky téhle debatě něco změní