a k te patre 3-4 lidi... vono 3-4 lidi 2 lvl když jdou do jezevši jeskyně tak je to pohoda, ale když ti samí jdou do medvědí jeskyně tak dostanou na prdel
Nejobtížnější dungeon Thalie
Re: Nejobtížnější dungeon Thalie
no prahvozd je opravdu jedno těžké místo.
a k te patre 3-4 lidi... vono 3-4 lidi 2 lvl když jdou do jezevši jeskyně tak je to pohoda, ale když ti samí jdou do medvědí jeskyně tak dostanou na prdel
no a když jdou do prahvozdu tak tam se ani nepodívaji a už jsou rohateho
takže vono jde spíš o lvl než o počet
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
jo jasne ze de aj o lvl a to som tam aj napisal...Tretas wrote:no prahvozd je opravdu jedno těžké místo.
a k te patre 3-4 lidi... vono 3-4 lidi 2 lvl když jdou do jezevši jeskyně tak je to pohoda, ale když ti samí jdou do medvědí jeskyně tak dostanou na prdelno a když jdou do prahvozdu tak tam se ani nepodívaji a už jsou rohateho
takže vono jde spíš o lvl než o počet
ale ide aj o zohratost
napr: fighter sa vie spolahnut ze ho tam doliecis alebo doboostis a tak...
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Podle me de spise o povolani, nez o lvly. Jako smao, ez de o ne, ale u nekterych dungeonu, jeslti mas 23, nebo 25 lvlu je celkem jedno. Bojovnik si vsak musi vynechat tak 70% dungeonu, kdezto kouzelnik si odskrtne tak maximalne beholdery.
Ale nejlepsi je vzdy a vsude spoluprace. Pokud je dobra kombinace povolani, tak se da dostat vlastne skoro vsude. Horsi je, kdyz se treba de na mrtvaky a chybi klerik ci paladin apod...
Ale nejlepsi je vzdy a vsude spoluprace. Pokud je dobra kombinace povolani, tak se da dostat vlastne skoro vsude. Horsi je, kdyz se treba de na mrtvaky a chybi klerik ci paladin apod...
A zase se craftí...
Tezko rict jakej, zalezi na hodne vecech (prvnich par hernich dni na Thalce bylo pro me nemyslitelny sam opustit bezpeci osady)...da se rict, ze kazdej prvne prochazenej dung (lokace) je tezkej, protoze sam hrac nemuze vedet co ho ceka. Kdyz si vzpomenu na prvni navstevu jesteriho doupete a zdrcadlovou sin....dokonale sem propad v predvidani a inteligenci, tedy posel sem. Jenom mi to utvrdilo v nazotu, ze tadle hra dokze neustale nejak prekvapovat
Takze si myslim, ze sem este v nejobtiznejsim nikdy nebyl a dlouho se nekam pobliz podobnych urovni urcite nepodivam
- WB budis oslavovani chvalozpevi do nejdelsi smrti - 
Takze si myslim, ze sem este v nejobtiznejsim nikdy nebyl a dlouho se nekam pobliz podobnych urovni urcite nepodivam
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
za nejtezsi dungeon pokládam hospodu v Ivory...
čepuje se tam zákeřný ležák, který nikdy neodadnu, a stavy do jakých se pak dostávám jsou mnohdy horší než sebevětší bitka s potvorama... Boj s chlastem je odvěký problém trpaslíků, ale znáte to...:
!!!Chlast je metla lidstva..., ale zametat se musí!!!
čepuje se tam zákeřný ležák, který nikdy neodadnu, a stavy do jakých se pak dostávám jsou mnohdy horší než sebevětší bitka s potvorama... Boj s chlastem je odvěký problém trpaslíků, ale znáte to...:
!!!Chlast je metla lidstva..., ale zametat se musí!!!
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
velice dobrý hráč, máš moji plnou pozornost ve hře 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Tak proč s tim maj problém trpaslíci?Bahnak wrote:!!!Chlast je metla lidstva..., ale zametat se musí!!!
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Igore a Krato, tohle je posledni varovani ! Prestante spamovat !!!!!

Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
a co s tim jako uděláš!!
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Pod sem a zvopakuj to !
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
(>_(>_<)_<)
(>_(>_<)_<)
ne... ty pod sem a zopakuj to
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
a takovejch příspěvků z toho mohlo být 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Krata do mna furt rype lebo som low level !
(>_(>_<)_<)
(>_(>_<)_<)
s n00bama Ž4dN3 sL1t0V4ni!!! Kr4t4 pWnEd N31th4n roFl olololololololol.... omg
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo