Arsen wrote:
Reálnej život je úplně něco jinýho, těžko by si v něm chodil někam s partičkou lidí do dungů a zabíjel NPC. Příčina a následek záleží už od situace, nemůžeš to brát všeobecně nějakou poučku na všechny, když pudu v reálu třeba do armády, tak se klidně můžu setkat s partičkou ozbrojených lidí s, kterýma pudu na nebezpečný místo a, který neznám, proto říkám, že ty přirovnávní nemám rád, vymyslet na to fakt není problém a je to situace k situaci.
Jo, tak když jdu v reálu do armády, tak k čemu bych to asi přirovnal ve hře? Hmm... že by k tomu, když jdu do armády?

To bych s těma cizíma pánama asi šel, protože vstupuju do organizace, která za sebe tak nějak ručí. (Pokud to neni armáda známých rabijátů)
Arsen wrote:
Šablony chování ? Myslíš, že chování ve hře a reálu má být stejně ? Taky v reálu hraješ na vlastnosti,atp.. ? Nebo se bavíš o OOC ? Dělá to pak snad z tý hry něco jinýho ?
Myslím, že v situacích, které vyhlížejí stejně mě napadne chovat se stejně. Například když si jdu ve hře koupit chleba, tak taky nezabiju prodavače a jeho hlavu nevyvěsim před dveře. Proč? Protože zkušenosti z reálného života mi říkají, že to není nejlepší nápad. Pokud budu hrát něco, kde je to běžný obchodnický rituál, tak proč ne, že jo.
Na vlastnosti v reálu hraju. Například cestou domu nepřevracim kamiony, protože je tak nějak neunesu.
Na OOC si nestěžuju, protože jednak nevim komu a pak nevidim to co ten hráč, kterej za mě hraje

Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.