Jachym wrote:Ten den, který popisuje Vlk stál opravdu za prd . To že opice není vidět - pouze nápis se někdy stane a nejen na tomto serveru. Pro tuto situaci jsme neměli plán a já myslel že on ji sundá sám což se tak rychle nepovedlo jak jsem doufal.
No to nevadí - je pravda , že člověku to kazí hru a momentálně ho to naštve.
Malý postřeh: toto se stane jen když jsem s někým v partě , samotnemu se mi to nikdy nestalo! Dříve se mi to třeba stalo S Lazarem a AMy tuším , ale Lazar nezaváhal a bezproblemu bleskově opici nakopal zadek.
Větší problem je zjevovaní NPC , zde bych byl rád aby to potvrdil Hacanus, který šel na JEDNOHO krokodýla a najednou měl okamžitě za sebou DVA, a bylo to zajimavé.
no, já se snažil tu opici trefit, ale byla na mou postavičku příliš dobrá ...a co se týká HIPSovacího krokodýla co má hrb 2 metry, asi jsem neuspěl v naslouchání, asi se pohybuje jak myška

...
co se týká lagů a vstupu do lesa (ne do dungu) tak postava přeci neví že jsou lagy ...možná si myslí, že má epiletpický záchvat no...a to by pivo v Ivory moc nepomohlo
to Grunt: přímá úměra mezi expením a úmrtím? pokud ti přijde "expení", když má chudák postavička 1-8 exp za NPC ...na silnější potvory mě nikdo nedostane

...role play prozkoumávání oblastí mám hodně rád...naposledy jsem s Daladanem vešel do věže v Krynských horách...

nebo jsme prozkoumávali věž ve šlechtické čtvrti...pak jsem vešel do bažiny a tam bazilišek..mě zas přijde v role play divné, že hraničář střelec kope v dole kameny, hraničář švadlenka mi až tak nevadí (taky jsem si musel vrtnout)