Nove haky
proc?566344 wrote:Neslo by s temi haky davat i datum jejich pridani/zmeny?
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Protoze je pak clovek docela zmatenej co vsechno ma stahovat. Konkretne ja jsem se pripojil vcera - vybootovalo me to. Tak jsem zacal zjistovat, ze asi bude treba neco stahnout... Ale porovnavat soubory nekde ztracene v hacich s tim co je na serveru; a to vse jen tehdy, dkyz uz identifikuji problem (tj. chybejici hak). Jako novacek bych jen resil "proc mi sakra nejde se pripojit".jaara wrote:proc?566344 wrote:Neslo by s temi haky davat i datum jejich pridani/zmeny?
hmm, zvlastni, me to vzdy, kdyz se chci pripojit a neco mi chybi, vypise, ze mi napr. chybi "thalie7.hak".566344 wrote:Protoze je pak clovek docela zmatenej co vsechno ma stahovat. Konkretne ja jsem se pripojil vcera - vybootovalo me to. Tak jsem zacal zjistovat, ze asi bude treba neco stahnout... Ale porovnavat soubory nekde ztracene v hacich s tim co je na serveru; a to vse jen tehdy, dkyz uz identifikuji problem (tj. chybejici hak). Jako novacek bych jen resil "proc mi sakra nejde se pripojit".jaara wrote:proc?566344 wrote:Neslo by s temi haky davat i datum jejich pridani/zmeny?
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
mě to zas napsal že chybí *něco*.tlk.. bylo by dobrý dát to do novinek a jestli to tam je tak ikonka se nezbarvuje že přišla nová zpráva
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí