Teď jsme si maličko nerozuměli , já to myslel tak , že když jsou ve hře např. 4 hráči z jednoho spolku , tak "cizí" DM se jim z 90% vyhne , to proto aby nelezl do zelí "jejich" DM a nenaboural mu třeba quest a podobně. Teď mě tak napadlo , má vůbec Thalie zaveden systém DM deníků ? To by tenhle "teritoriální problém" krásně řešilo.Rejty wrote: Když by neměla guilda ,,svého" DM, tak může živořit stejně tak, jako když jí DM odjede na dovolenou...
Vliv postav na deni ve svete
Re: Vliv postav na deni ve svete
Vrog Kurval - Velitel Temné legie
Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...
Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...
Aha, tak to jsem špatně pochopil.Fidorka wrote:Teď jsme si maličko nerozuměli , já to myslel tak , že když jsou ve hře např. 4 hráči z jednoho spolku , tak "cizí" DM se jim z 90% vyhne , to proto aby nelezl do zelí "jejich" DM a nenaboural mu třeba quest a podobně.
Samozřejmě, že má.Fidorka wrote:Teď mě tak napadlo , má vůbec Thalie zaveden systém DM deníků ? To by tenhle "teritoriální problém" krásně řešilo.
Vedoucí týmu Thalie
A já si řikal, že slyšim photterova slovaFidorka wrote:..
Je to pravda. Jakejkoliv spolek, má-li vydržet, musí bejt formovanej hráči, hráči (minimálně jeden) musí vyvíjet aktivitu a něco chtít. Pak se daj dělat divy. Jsem si jistej, že potom se jich DM ujmou a vim, že na Thalii maj velkou šanci skutečně ovlivnit svět a zanechat v něm svou stopu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
"rozdanim" postů a úřadů "motorum" se zlepsi konfrontaci mezi jednotlivejma frakcema - jak se zacnou krizit jednotlivy zajmy - ostatni se pak lehce nabaleji
nwn
Na EfU obvykle ty gildy nabíhají tak, že nějakej DM vezme NPC, který se v tom angažuje a po nějaký době ho nechá zemřít/odejít/jinak vyšumět a nadále je to v rukou hráčů (samozřejmě se stává, že gilda bez řízení DM pak upadne nebo se zvrhne oproti původní myšlence, tak jí nechaj rozvíjet/zlikvidujou podle logickýho sledu událostí, čímž vznikají poměrně rozsáhlé možnosti zápletek...). Zkušenější hráči zakládaj gildy sami od začátku.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...