Opilost

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Krata
Bůh

Re: Opilost

Post by Krata »

kéž by to bylo i ve skutečnosti... strom s chlastem, bych založil sad
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Miky
Měšťan

Post by Miky »

Krata wrote:kéž by to bylo i ve skutečnosti... strom s chlastem, bych založil sad
Je a zvířátka se k němu schází z daleka napapat. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=ypXJaLQXKQk
Krata
Bůh

Post by Krata »

Jo jasný, to sem viděl :D .. je vidět že drogy nejedou jen v naší společnosti ale i ve společnosti matky přírody :shock:
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Loki_cz
Nováček

Post by Loki_cz »

Souhlasím s Mikym. Už po cca 3-4 pivu Morn s výdrží kolem 20 stahuje šaty a ukazuje bimbase. Jako já nevím kolik lidí jste viděli vy takto se chovat v reálu (a to už po 3 pivech). Jsem za zrušení (viz co psal Miky) a ponechání na hráči, aby určil zda jeho postava je extrovert co nastavuje 5* za večer bobřici (i to už jsem ve hře viděl), nebo reaguje jinak...
Phantorris
Šlechtic

Post by Phantorris »

Hehe, já znam jednoho chlapíka a ten to dělá pravidelně, sice ne po 3 pivech, ale tak 15 a nevim kolika kořalkách, ale skoro pokaždý to skončí tak, že běhá nahej po hospodě....no a většinou taky po chvly upadne na zem prakticky do bezvědomí...samozřejmně potom druhej den nikomu nevěří, že se to stalo a fotky a videa považuje za padělek :lol:
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
Enceladus
Nováček

Post by Enceladus »

Miky wrote:
Krata wrote:kéž by to bylo i ve skutečnosti... strom s chlastem, bych založil sad
Je a zvířátka se k němu schází z daleka napapat. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=ypXJaLQXKQk
Hehehe tak to nemá chybu :-D, pobavila jsem celou redakci...
Nimue
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

me ta opilost vyhovuje. s trposem si muzu dat par piv a vsechno v poradku. jak zacnu michat do piv tvrde, tak zacina zabava a ty nahodne veci, co postava dela me bavi :mrgreen:
A zase se craftí...
Locked