Nasada z prastareho dubu

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Hacanus
Obyvatel

Nasada z prastareho dubu

Post by Hacanus »

Chci se zeptat zda by nasada na mec z prastareho dubu nemela pridavat nejaky bonus ke zraneni..pry by to tak melo byt ale nic navic to meci nedava... :) :)
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Re: Nasada z prastareho dubu

Post by nomis_b »

Hacanus wrote:Chci se zeptat zda by nasada na mec z prastareho dubu nemela pridavat nejaky bonus ke zraneni..pry by to tak melo byt ale nic navic to meci nedava... :) :)
posli mi Pm s tim, co to bylo za mec.. tedy % danych kovu a ja se na to mrknu. neco by tusim pridavat mela.
A zase se craftí...
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

RAd ti to poslu ale napred mi rekni co je to Pm? :DDD
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Hacanus wrote:RAd ti to poslu ale napred mi rekni co je to Pm? :DDD
Private Message - Soukromá zpráva... klikni na tu obálku vlevo pod avatarem ;)
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Locked