Ano, ten pouzivam, zkusim promaznout slozku override, pokud v tom jedu, tak sem vam vsem tedy radne zamotal hlavukucik wrote:Používáte někdo alternativní vzhled (override) skřetvědů? Je na stažení na stránkách Thalie. Myslim, že zrovna tam by mohl být problém.
Konkrétně Gotried a Skipp22?
Taky to mohlo s velkou pravděpodobností padnout po loginu DM.
!!PÁDY SERVERU!!
Re: !!PÁDY SERVERU!!
stahovala sem vosiičky u ivory 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
ok takze to spadlo ted dvakrat za sebou kdyz sem prisla na lokaci u Ivory......planiny, u ricky nebo tak nak..(jsou tam brouci rohaci....za taborem pulogru)
nevim treba to je tim,kazdopadne uz tam chodit a zjistovat to nebudu

nevim treba to je tim,kazdopadne uz tam chodit a zjistovat to nebudu
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
- Phantorris
- Šlechtic
Tak nevim jestli je to nahoda, ale dneska to padlo pokazdy tak 2 min potom co sem se pripojil....a kdyz to padlo vcera tak sem vlastne delal to samy co dneska - sel sem z slechticke ctvrti do zapadni brany ke kozesnikovi a bum 
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
- Temnastrana
- Nováček
Několik minut po připojení ACC glumisek .... přecházel jsem do míst kdy bývali dílny v podtemnu, nyní černý trh.
Hignar Krvák - zákeřný válečník
V Karathe v domě obchodníků jsem se napila vody z fontány pomocí /pc duse a pak jsem snědla tučné vepřové se zelím. Nevím, jestli se z toho neudělalo serveru špatně, ale padl.
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Tedka to padlo asi 30s po tom, co jsem se připojil - objevil jsem se v Ivory u Theogila.
možná bych navrhoval vypisovat, co kdo dělal, padne-li to, když je nás tam mín, aby se v tom člověk neztratil.
Tuhle to padlo, když nás tam bylo asi 7 - jel sem na koni severne od Doubkova.
možná bych navrhoval vypisovat, co kdo dělal, padne-li to, když je nás tam mín, aby se v tom člověk neztratil.
paladin Daladan
Padlo jako že tě to vykoplo nebo přestal reagovat server? Poslední záznam v mě logu je, že ses připojil.Lynx23 wrote:Tedka to padlo asi 30s po tom, co jsem se připojil - objevil jsem se v Ivory u Theogila.
me se to stalo dneska dvakrat pokazdy tim ze se proste sekl celej servr a vykoplo me to(ze vyprsel cas nebo co).Jednou se mi to stalo rano ale asi tak po peti hodinach hrani zrovna kdyz sem byl na orcich.to me nastvalo a podruhy to bylo neco kolem pul ctvrty a to asi tak po peti minutach kdyz sem bojoval s orkem.(jestli sem hebl vrati mi DM expy?).
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
http://www.powerplaymanager.com/r213127
Cerstvy pad ted kolem 15:50...u mne zadna neobvykla cinnost...sel sem klidne pres Alwariel...btw tvari se to jako ze to moc nechce nabehnout

Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
přestal reagovat server myslím - něco jsem napsal, neobjevilo se to a po chvili me to vyhodilo. připojit se nemužu tak asi ted server nejedeMiky wrote:Padlo jako že tě to vykoplo nebo přestal reagovat server? Poslední záznam v mě logu je, že ses připojil.
paladin Daladan
Takze slozku sem promazal, nasel sem pouze toto, "vzhledy nemrtvzch a orku", doufam ze skretvedama bylo mysleno tohle, pokud ma jeste nekdo nejaky napad, tak sem s nimGodried wrote:Ano, ten pouzivam, zkusim promaznout slozku override, pokud v tom jedu, tak sem vam vsem tedy radne zamotal hlavukucik wrote:Používáte někdo alternativní vzhled (override) skřetvědů? Je na stažení na stránkách Thalie. Myslim, že zrovna tam by mohl být problém.
Konkrétně Gotried a Skipp22?
Taky to mohlo s velkou pravděpodobností padnout po loginu DM.
Že by nějak blblo Ivory?
Zkusíme trochu pozměnit spouštění serveru.
Zkusíme trochu pozměnit spouštění serveru.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
no ivory je dost silene misto... vzdy se to tam sekalo jak blazen.
A zase se craftí...
Dalsi dnesni pad -cca 18:16 - bral jsem akorat kuze z invu mrtveho medveda

Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..