Realie vs sila buildu
Re: Realie vs sila buildu
Ono je hlavně trošku problém do těch featů sahat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
-
GetFirstPC
- Nováček
Ono to taky neni zas takova pravda.Macat do featu je sice trošku obtižnější ale uprava jedineho konkretniho featu zabere zkušenemu WB max 20 min.kucik wrote:Ono je hlavně trošku problém do těch featů sahat.
Jinak já tu neřešil bonus bonusy duergara ale to že podle realii se muže vyššich pozic v armadě zučastnit jen BG u ktereho dostaneš oproti palckovi minusove hody protože duergar má -4 charizma takže abys ho měl aspon prumerny vyplejtvaš hodně bodů. Jinak co se tyče bonusu ras tak každy ma něco to co jsme psal bylo myšleno tak že ta imka na jed je v podtemnu docela potřebná perotože nic krom fertoxu a ještě 3 druhu monster jsem nic bez jedu neviděl. A podle mě jsou o dost silnějši rasy než duergar.Např:
Aasimar
kličová slova:
aasimar
jen dobrý
+2 Charizma, +2 Mudrost
+2 přesvědčování
+1 utok proti zlu
odolat 5/ elektriku
kouzlo: 1x denne Vyleč lehká zranění
darkvision
ECL 2
ktomu přidejte paladinovy bonusy do hodu imku na strach a choroby
+ je vyhoda žema darkvision přitom duergar ma blind nahoře.
Zkoušel jsi to někdy pro podobný svět dělat? Změnit 2dačko problém neni, upravit verze, otestovat a rozdistribuovat to už docela času zabere. A to mluvim jen o placeholder featu. Tohle bude nejspíš activated feat (nekoukal jsem na něj), takže se bude jednat jen o zásah do scriptu, ale zkus něco dělat s passivnim nebo automatickym featem.GetFirstPC wrote:Ono to taky neni zas takova pravda.Macat do featu je sice trošku obtižnější ale uprava jedineho konkretniho featu zabere zkušenemu WB max 20 min.kucik wrote:Ono je hlavně trošku problém do těch featů sahat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
-
GetFirstPC
- Nováček
Hmm ja měl hlavně namysli tu upravu v 2daZkoušel jsi to někdy pro podobný svět dělat? Změnit 2dačko problém neni, upravit verze, otestovat a rozdistribuovat to už docela času zabere. A to mluvim jen o placeholder featu. Tohle bude nejspíš activated feat (nekoukal jsem na něj), takže se bude jednat jen o zásah do scriptu, ale zkus něco dělat s passivnim nebo automatickym featem.
To je ještě v pohodě, spíš takovej hiran/hakavarn, jsou celkem zajímavý, přece jenom něco co může mít na 1lvl sílu 24GetFirstPC wrote:dost silnějši rasy než duergar.Např:kucik wrote:Ono je hlavně trošku problém do těch featů sahat.
Aasimar
kličová slova:
aasimar
jen dobrý
+2 Charizma, +2 Mudrost
+2 přesvědčování
+1 utok proti zlu
odolat 5/ elektriku
darkvision
ECL 2
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
-
GetFirstPC
- Nováček
Taky pravda ale ja toto vybral hlavne zduvodu že paladin je jedno z doporučenych ras pro palcka to same duergar pro BG a je jasne kdo ma navrch.Arsen wrote:To je ještě v pohodě, spíš takovej hiran/hakavarn, jsou celkem zajímavý, přece jenom něco co může mít na 1lvl sílu 24GetFirstPC wrote:dost silnějši rasy než duergar.Např:kucik wrote:Ono je hlavně trošku problém do těch featů sahat.
Aasimar
kličová slova:
aasimar
jen dobrý
+2 Charizma, +2 Mudrost
+2 přesvědčování
+1 utok proti zlu
odolat 5/ elektriku
darkvision
ECL 2
jenom doplnim, duergar má sice slepotu nahoře na světle, ale povrchové (povrchní?
) postavy mají permanentní postih, jak vejdou do podtemna
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
podtemnaci jsou nahore utocnici - to oni si vybiraji cas kdy tam prilezou !! takze kdyz je chytne nejaky postih tak je to chyba jejich nasasovani..
kdysi sem chtel navrhnout topic co si myslite ze je nejsilnejsi rasa - osobne bych vsema deseti hlasoval pro duergara - takze nejake breceni jak je na tom spatne me prijde dost nemistne
kdysi sem chtel navrhnout topic co si myslite ze je nejsilnejsi rasa - osobne bych vsema deseti hlasoval pro duergara - takze nejake breceni jak je na tom spatne me prijde dost nemistne
nwn
Já nevím, že je tady každej vysazenej vůči tomu duergarovi, imunita jedy,paralíza dejme tomu, ale jakmile jsou takovýhle imunity dostupný ve flaškách tak to takový terno není, přitom jakmile postava má do bonusu staty, například krásná úkázka +4 str,+2 con..jasnej bojovník, takže nějaký -2 moudrost a -2 obratnost fakt netrápí, tak to dělá hroznou výhodu a to hlavně v PvP.
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
pls nesnazte sa akokolvek ospravedlnit extremne presilenie duergara.. imunita na paralyzu sama o sebe je obrovska vyhoda. Je jedno ci sa predava vo flaskach za 50 tisic, duergar ju ma stale. Zmierte sa stym ze je to najsilnejsia rasa (pre bojove povolania urcite) a prestante to tu okecavat.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
- Gorrgorroth
- Šlechtic
no, když už to tu čtu, tak mě napadá.....subrasa hiran, myslím si že absolutně ruší nápad vlastnosti devast. Ten by měl být tak od 21 dejme tomu, hiran bojovník s tou svojí kurňa silou to může mít hned, taky sem viděl jak jeden Hiran rozbil několik nabušených postav z povrchu, přišlo mi že hodně věcí strácí význam, když někdo svojí subraasou dostane takovou svińskou sílu.
DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
Devast nemoze mat hned, stale nan potrebuje epicky lvl.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Řešíte tu úplný idiotiny. Kolik lidí na serveru hraje za duergara? 2-3? Tak za duergara hrajte, když je tak hrozně silnej a nesmrtelnej... Každej tu furt jenom brečí, místo aby si zametl před vlastním prahem. No, radši nic, kdybych začal ukazovat a rozmazávat, tak by to nebylo hezký. Chováte se jako malá děti. 
Vedoucí týmu Thalie
-
GetFirstPC
- Nováček
Možna taky pravda i kdyš co se tyče duergara jakožto nejsilnějši rase na serveru mam fakt vyhrady mě spíš štve to že palckove postih nedostava a bg jo přitom je to prakticky ta sama schopnost jen jedna pro zle druha pro dobre.Rejty wrote:Řešíte tu úplný idiotiny. Kolik lidí na serveru hraje za duergara? 2-3? Tak za duergara hrajte, když je tak hrozně silnej a nesmrtelnej... Každej tu furt jenom brečí, místo aby si zametl před vlastním prahem. No, radši nic, kdybych začal ukazovat a rozmazávat, tak by to nebylo hezký. Chováte se jako malá děti.
Já jsem pro, ať se to upraví stejně jako ten paladinskej feat.
Vedoucí týmu Thalie