já nevím co si furt šeci stěžujou na to a to povolání... prostě člověk má na začátku (i v průběhu) hry možnost si vybrat povolání rasu i subrasu!
a když se někomu nelíbí to a zase se mu líbí tamto, tak proč s tím tlachá na foru a nezaloží si novou postavu podle svých představ?
a že duergar je nejsilnější, tak za něj všichni začněte hrát aby jste byli nej bossové, přece jsem se asi zmýlil, když jsem si myslel že tu jde o zábavu a ne o expy a sílu postavy
toť muj názor
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Rejty wrote:Lepší svojí neschopnost skrýt za to, že někdo má lepší subrasu.
asi tak nějak, nebo se prostě někdo musí jít vybrečet že ho zabil duergar... (přitom duergar měl o 5 lvl vejš )
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
jojo, no Rejty radši si z nich nebudem dělat srandu, ještě si založí duergara a všechny nás sejmou
jinak bych ještě chtěl aby se vyjádřili ti "poškození" nějakou subrasou
oou, no tak to bych si fakt dával pozor *vypadá velice vážně*
no jo jezevci už totěm subrasám nestačí-moc staromodní a slabí
no dnes už toho nechám a pujdu radši spát, nebo se budu ráno divit, kolik že to mám už na kontě příspěvků
Neithane ty si nepochopil tu profesionální úroven a podstatu věci, Rejty a Trestas nám vypálili rybník!!!!!
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.