no spíš ten cfelf by to nepřežilTretas wrote:von to myslel jako že by si někdo vyrobil trpoše čaroděje. teda aspoň doufám že k Norďákum nepujde nějakej cfelf magičto by Jorg asi nepřežil
Povrchní fórum
Re: Povrchní fórum
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Pochybuju že by se takhle nemoudrý elf našel, je to jako kdyby vlezla supermodelka do brlohu plného zdrogovaných bezdomovců. Efl by to snad přežil, jen by si pomocí pročištění mysli musel doživotně léčit postraumatickou stresovou poruchu. Trpaslíci by skončili jako sošky na skalce v nějaké Alwarielské zahrádceTretas wrote: no spíš ten cfelf by to nepřežil![]()
Páni tudaj sa mi to lůbí, také pěkné poudání. Ha ten dluhý pán so sa po našem účí toť hotový jazykoznalec. Teho pána bych móc rád potkál ha vo tech legtvarach si s nim promlůvil. Bo včera sa stálo neščestí ha já neměl jak s tým co narobít. Tož bych rád vočíhnul so sa v jeho kebuli a ampulách hóní a co by jako koštoválo neco porádnýho do flakónky namíchat. Tak si ma dóbro prohlídni čahůne, skorem bílé vlasy a vós do třech pramenů spleténé, zlaté krožky bernění pod tabardem skovaný, rudé plášč proti vohnivcům ha v ruce nekdy kuša velká jak balista Karathské armády. Jo ha Boindil mě zvů. Jak sa nekdy potkáme tak sa dohůkáme, bo ašivá teho bude cet trošku vícero druhů.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
elfové bývají inteligentní, ale s moudrostí to zase nepřehánějí...Miky wrote: Pochybuju že by se takhle nemoudrý elf našel...
takže nemoudrý by byl, nicméně zapojit se mezi trpaslíky by zřejmě mohl až po selhání čichových buňěk
elf má na nástěnkách už několik inzerátů. obvykle se dá najít poblíž hřbitova (s rukama až po lokty od ghůlích vnitřností, jak zevnitř rve něco žlutého a tvrdého a hází to do moždíře)Theogil I wrote:...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Koupě nefungující budovy
Chci se zeptat zda je možné zakoupit nějakou nevyužitelnou budovu pro vlastní účely.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Re: Koupě nefungující budovy
zakoupit ne. ale da se pronajmout. je to hlavne z duvodu, ze kdyz neco koupis, tak kdyby si pak rok nehral, tak by budova byla ladem...Radim wrote:Chci se zeptat zda je možné zakoupit nějakou nevyužitelnou budovu pro vlastní účely.
a jinak, nejlepsi by bylo se domluvit s rejtym na cenach za velikost a nejlepe si ji sam udelat v toolu, podle tvych predstav.
A zase se craftí...
preco by nesla ? Ide zakupit.nomis_b wrote:zakoupit ne. ale da se pronajmout.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ok díky za info,ale s tool nezvládám.Asi se budu muset začít učit 
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
s nim to bude pro tebe nejlehci. tedy dockas se veci nejdrive a bude podle tvych predstav.Radim wrote:Ok díky za info,ale s tool nezvládám.Asi se budu muset začít učit
A zase se craftí...