Ano tie pavucinove bolt attacky, to som tu niekde hodil script na moznu opravu ale ktovie ci sa vobec pouzil.566344 wrote:Zacinam mit pocit, ze WB se nesnazi o nic jineho jak o okamzite zabiti psotav. Prosim timto DM objevivsi se ve hre, necht aktivne vyuzivaji DM kill - vyjde to nastejno.
Aneb klasicka kapitola z knihy: DEBILNI PRECHOD
Hrac uz pouceny, tak je paranoidni - ale hovXX pomuze invisa: hned za vlezem cihaji 4 nepratelska NPC. 2x pavouk co to zacne smazit bold attacky (bugle od bioware) a pavucinami, nejaky devourer, ktery ihned placa plosne snizeni sily (ano, bug by bioware, zabiji to kdyz se sila snizi pod 4) a k tomu nejaky kosteny netopyr. KOmplet vsechno to ma nasazene true seeing... To aby tomu FAKT postava nemohla uteci.
Gratuluji. HRal jsem na stare a2, ale tam se takoveho debilnosti odstranovaly - tvurci nemeli zajem "WB killovat" hracske postavy. Hral jsem i na PB serveru Gwain tharr I tam byl pri tvorbe lokaci jakz takz rozum. BOhuzel to nejde rici o lokacich zde.
Pro zajemce o vstupenku do pekel, zkuste se podivat na Abicosi hrobku v pousti.
S tymi NPC u vchodu, ci roznymi pod nohy hodenymi prekazkami (stromy, kamene, mrtvoly, rozbity nabytok) ktore su tu bezne je to asi najhorsie. Uz ked sa tvori prechod pre lokaciu tak musi WB vidiet predsa ze to tam zavadzia.
TS sa tusim zacina davat na kazdeho jedneho bossa. To aby SD (ci nebodaj cisty zlodeji) nemali sancu solovat dungy
No a s tym lakanim NPC, uz som zazil postavu na koni co prebehla cez lokaciu s vlkmi a nas potom cakalo nemile prekvapenie na druhej strane (low lvl postavy). Mozno by to slo poriesit aby sa NPC vracali na nejake povodne svoje miesto. A ked sa to neda tak bohuzial , smrt za prechodom vdaka nacitavaniu lokacie ked ja som uz fyzicky tam ale cakam u seba kym sa to ukaze.
Edit : Ale zas si to vezmi tak, ze si mag a mas pritelicka ktoreho si ovladnes a pozrie dnu do lokacie predtym nez tam vojdes.. toto ostatne povolania nemozu. (pre upresnenie i taky zlodej ci SD moze takto nazriet, ale riskuje smrt ak mu tam cihaju TS npc)