Krata wrote:Pokud se vám opravdu nelíbí styl přepadávání zláků ak to napiště, na foru sem viděl spíš stěžování na frakční boje, než na styl přepadávání, proto se řiká že frakčni boj tu je a nezmizý.
na styl prepadavani sem se ozval pred pul rokem kdy me vadilo ze se nevyhlasuje nepratelstvi a rovnou se utoci a byl sem urvanej at drzim hubu
uz jen tenhle pristup ze nekdo dobehne a rovnou umlati do bezvedomi nebo zabije se me nelibilo a rika to dost o pristupu k prepadum mam chut napsat k porazkam jak na jatkach bez zabavy pro druhou stranu
ze pak jeste nekdo ujizdi na tom ze jeho epik ma dalsi zarez na pazbe odrezanim hlavy 10 urovne kterou predtim pripravy o vsechno co ma u sebe a udelal par prasaren me prislo ujety tehdy i ted a kdyz tohle vim tak pujdu rovnou pres rohatce a rvete si o rp jak chcete - vim dopredu ze se nepobavim ze me stejne zabiji tak proc jim jeste davat vsechno to radeji spacham sebevrazdu rovnou neskazim si den vic nez musim
od berse sem videl 4 prepady a mam jasno takze kdyz dneska terka bloudila po podtemnu a hodne dlouho tak sem tem co vim ze davaji nepratelstvi psal ze mohly slyset ze se pod Charuxxsem plizi stin co smrdi vunema z povrchu
mel sem pak adrenalin jak svina rozstreseny nohy i zaludek a nervy jak krava a dal prostor i pro ne - ale napsal sem to vsem krome berse
doufal sem v zabavu a vzruseni a ne na rovny zabiti a sadisticky ulety a proto sem to nepsal jemu
zatim jediny hezky prepadeni sem mel od dvou nizkych urovni - banditu mezi ivory a karatou - chtely vykupny a doted me mrzi ze terka byla tehdy nasrana a bugly stinovy zraneni a oba lehly a ze zkusily jit na lucistnici s lukama misto aby ji daly mec ke krku - to by dostaly prachy rovnou
k frakcim a bojum nejsem proti ale hra kdy epik zabiji pres lokaci od mesta a dm nereaguje protoze nemuze kvuli q i kdyz svedci utikaji ke strazim a hlasi to a vraci se zpatky a vidi ze muceni pokracuje a ze to ti chudaci stejne nepreziji pche!
vysledek myho ohrazeni na styl prepadeni byl ze mi vic lidi napsalo ze sem plysak a jestli bych chtel mit svet luzovouckej jak jeden server taky z cech a taky to jestli chci likvidovat jedinou postavu co hraje zlouna
ted me muzete roztrhat kdyz to doctete az sem
pro ty co psaly ze neni druzina kde kazdej ma svy misto a tak - videl sem takovy druziny: s miawil s carcarothem s rokem
to ze druzina nabehne do hustyho dungu a napred vybije a pak keca je sebezachova - kdyz sem tohle delal minule tak me postava zarvala protoze sem lovil na klavesnici pismenka a nedival se na monitor od ty doby v hustych lokacich taky napred vybiju a pak az hraju