Rejty wrote:Rastor byl mág v karathský věži.
já toho mága měla rááda holt noo
Rejty wrote:Rastor byl mág v karathský věži.
kucik wrote:To bylo tenkrát, když byl Kráťa ještě malým Kráťátkem.Krata wrote: Rastor: jo ten parchant mě taky killnul, jenom sem se mu chtěl podivat do knihovny a jeho to asi trochu urazilo
souhlasím, jezevec mě zabil tak 200kratTheogil I wrote:Starý jezevec, nejhorší zabiják na Thalii .... u Norda ten mě sejmul tolikrát, že to snad ani není pravda.
Pak ze sem lempl na jezevce!!!Tretas wrote:souhlasím, jezevec mě zabil tak 200kratTheogil I wrote:Starý jezevec, nejhorší zabiják na Thalii .... u Norda ten mě sejmul tolikrát, že to snad ani není pravda.
Njn, a Kiri se furt divil, že chcípá, i když si furt boostí imku na smrt.Kiri wrote:Pak ze sem lempl na jezevce!!!
Stejnak to byli kanci a medvedi!!!![]()
![]()
hele uz sem nechcip mozna pres mesic!!! a zvladam i bez boostuRejty wrote:Njn, a Kiri se furt divil, že chcípá, i když si furt boostí imku na smrt.Kiri wrote:Pak ze sem lempl na jezevce!!!
![]()
Kiri wrote:hele uz sem nechcip mozna pres mesic!!! a zvladam i bez boostuRejty wrote:Njn, a Kiri se furt divil, že chcípá, i když si furt boostí imku na smrt.Kiri wrote:Pak ze sem lempl na jezevce!!!
![]()
Kiri wrote:Pak ze sem lempl na jezevce!!!Tretas wrote:souhlasím, jezevec mě zabil tak 200kratTheogil I wrote:Starý jezevec, nejhorší zabiják na Thalii .... u Norda ten mě sejmul tolikrát, že to snad ani není pravda.
![]()
hmm tak von Arta - chudakTheogil I wrote:takový zrůdy .... na ty jsem se ještě nedostal, ještě mi řekni že sejmeš šavlozubýho králíka a mě vomejou
ted uz rikam predem, kdo si neprecte navod, tomu neodpovim...kucik wrote:No vidiš. Máš napsat rovnou to na konci