Pokud vim tak se na fóru v jednom topiku, mím spamem dostalo na triple pasti(pasti položený třikrát na stejným místě) tak jsme se tam schodli že to je prasárna, od tý doby jsem žádnou takou nepotkal
a nějaký pasti zrovna tu v hvozdu na mostu před lokací k vlkům jsem nedávno narazil(nebyla problém)
A jinde jsem za poslední dny nečetl že by si někdo stěžoval na pasti, takže mi to tu připadá jako šuškanda za zády, ktourou přece lidi(nevim počet ale kučík a já určitě

, BTW jen jsem si chtěl pokecat, nikoho nepomlouvat v tam tom topiku... jen to prostě nechat vypovídat ven) nevidí rádi,
možná by se občas hodilo přinést si alespoň screena když na někoho donášim(v malování se dá zakrejt či oříznout všechno tak aby to donášení bylo anonymní a nakonec to můžeš poslat přímo DM, aby to dál řešili a ti by ten anonymní důkaz mohli postnout někam...)... vim že smrt za přechodem se težko bude tapovat, tím myslím jiný případy... když je hráč z toho obviněnej, tak ho určitě DM chvíli in game sleduje(určitě bruna tim prošla...) a třeba udělat screena a přiložit k topiku... Mě osobně by to vyhovovalo víc(už jsem nějaké ty screeny v rejtyho postech viděl

)
Prosím neberte to jako nějakou narážku, já jenom mi to přijde takový moc tvrdý vyvěsit na fóru post textu bez důkazu (byl jsem AFK při tý popravě v dílnách), určitě to bylo opraváněný (jen prostě pak najednou vidim vylidněný dílny, v listu PM klid, nic se nestalo a pár topiků na fóru).
Ještě jedna věc, co je to ta DM conzola ? Je to nějakej externí program, kde neni vidět grafika ?
Já když jsem dotal DM kill tak jsem byl viděn na console, nic proti, ale jestli konzola zahlásí vstup do lokace, začátek boje do konce a stav HP, může nastat situace kterou se domýšlím, že nastala v mém případě(přišel jsem dal jsem boj padlo to a zbytek už víte...), že conzola ukazuje boj, ale hráč jen stojí a uhýbá(stále je v boji ze strany monster, ačkoliv nic nedělá a jen uhýbá či se možná automaticky brání{to se mi občas taky stává že běžim skrz lokaci něco mě majzne když probíhám a postava přesto že má běžet dál se otočí a potvoru majzne} což na conzoli nebude vidět, ale ingame se hráč bude chovat velice nelogicky...), tu mojí věc vypusťe, kdyžtak, jen jsem chtěl říct že nějaký výpisový rozhraní nemusí být ve některých případech 100% když má mapa 21 m a nebo když má mapa 70 m...
Sakra a já doufal že si s Brunou snad někdy zahraju, když to dneska prvně vypadalo, že by to i šlo, jinak jsem s ní nikdy nehrál... a sakra teď odešel i Morn... To si bude muset Tariel najít jinýho bouchače...
Jinak mě mrzí ten odchod, ale chápu to... Byla s váma dobrá hra... škoda, že já moc kreativní tvor v ohledu komunikace nejsem, taky bych to chtěl umět občas zahrát jak vy...
Doufám, že jsem nikoho z DM, WB a všech co se tu o nás pečlivě starají(ironicky
nemyšleno) neurazil... I když mě občas jejich rozhodnutí vytočí a pak taky napíšu nějakej nesmysl, ale všechny respektuji a vážim si jich...
To Rejty: hrát nehrát na city, ty když se rozhodneš tak tě nikdo nepřesvědčí, co jsem slyšel... tak myslím, že když pár hráčů napíše svůj názor, tak rozhodnutí nevezmeš Z5.
Když se kácí les, lítaj třísky... Já to nakonec vzal tak, že to snad přinese užitek ostatním hráčů a lidi co se odlognou před smrtí to odradí...