tak tohle je uz moc

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
DenGrasse
Ďábel

Re: tak tohle je uz moc

Post by DenGrasse »

ohlídá to systém, když ho kucik naskriptuje :mrgreen:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Phantorris
Šlechtic

Post by Phantorris »

DenGrasse wrote:
kucik wrote:Ještě jednou navrhuju udělat, že první past postavu zastaví, takže nějakej trotl, kterej všude sprintuje, neproběhne ty pasti hned všechny.
jsem pro všema deseti, pokud se ti s tim chce dělat.
No nevim, sice by to něco vyrešilo, ale na druhou stranu, když chce nekdo sprintovat tak to holt nese jistá rizika, jako ze prehlidne past a dřiv než si ji vsimne tak do ni dupne....
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
ripatko
Poutník

Post by ripatko »

DenGrasse wrote:ohlídá to systém, když ho kucik naskriptuje :mrgreen:
yop
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

kucik wrote:Ještě jednou navrhuju udělat, že první past postavu zastaví, takže nějakej trotl, kterej všude sprintuje, neproběhne ty pasti hned všechny.
A nie je to nahodou tak, ze ked uz postava v kroci do oblasti (radiusu) pasti, ktore sa prekryvaju, tak aj ked aktivuje len jednu a zastavi sa, tak pri akomkolvek dalsom pohybe aktivuje dalsiu a dalsiu a dalsiu nez ju to bud zabije alebo vyzdima z lekarien? Predsa tie pasti ked sa prekryvaju tak obet stoji viac pastiach zaroven nie?
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
kucik
Temnota

Post by kucik »

Marvin wrote: A nie je to nahodou tak, ze ked uz postava v kroci do oblasti (radiusu) pasti, ktore sa prekryvaju, tak aj ked aktivuje len jednu a zastavi sa, tak pri akomkolvek dalsom pohybe aktivuje dalsiu a dalsiu a dalsiu nez ju to bud zabije alebo vyzdima z lekarien? Predsa tie pasti ked sa prekryvaju tak obet stoji viac pastiach zaroven nie?
Potřetí a doufám že naposled:
Pasti se nemůžou dokonale překrejvat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
George
Měšťan

Post by George »

kucik wrote:
Marvin wrote: A nie je to nahodou tak, ze ked uz postava v kroci do oblasti (radiusu) pasti, ktore sa prekryvaju, tak aj ked aktivuje len jednu a zastavi sa, tak pri akomkolvek dalsom pohybe aktivuje dalsiu a dalsiu a dalsiu nez ju to bud zabije alebo vyzdima z lekarien? Predsa tie pasti ked sa prekryvaju tak obet stoji viac pastiach zaroven nie?
Dokonale, nebo vůbec?
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
kucik
Temnota

Post by kucik »

Rozhodně se nemůžou překrejvat tak, abys neviděl že tam jsou dvě a položit tři aby se hodně překrejvaly dá v multiplayeru sakra hodně práce.
George
Měšťan

Post by George »

kucik wrote:Rozhodně se nemůžou překrejvat tak, abys neviděl že tam jsou dvě a položit tři aby se hodně překrejvaly dá v multiplayeru sakra hodně práce.
OK, ale překrýt je tak, aby stačil jeden krok na odpal všech 5 jde ne?
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
kucik
Temnota

Post by kucik »

George wrote:
kucik wrote:Rozhodně se nemůžou překrejvat tak, abys neviděl že tam jsou dvě a položit tři aby se hodně překrejvaly dá v multiplayeru sakra hodně práce.
OK, ale překrýt je tak, aby stačil jeden krok na odpal všech 5 jde ne?
Ne, to nejde. Hráč to tak prostě udělat nemůže. Nenaklikáš to.
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

trochu to doplnim:
jak psal photter DC na polozeni epic pasti je 65! save na reflex pri spusteni je 35, damage je 60k6 tj. 360mx, v realu 180.
zlodej ji s predmetama na "set trap" polozi na vyssich epic levelech (hodi se na to vyplacet epic feat na +10 do set trap)
takova past jde ve hre koupit ale vyjde pri dobrym odhadu cca na 36k - takze to mame 180 dmg za skorem 40k...
taky ji muzete sebrat - nachazeji se ve smrticich dungeonech samozrejme DC na sebrani je podobne vysoky jak to polozeni (zalezi jak kde), takze bud budeme umet past polozit anebo sebrat (vy muzete napr. pokladat a vas kamarad bude mit postavu na pokladani)
(nerikam ze je to spatne - NAOPAK! )
pasti jdou castecne pres sebe polozit - ale tyhle 3 zminovany epicky elektriky vyjdou na 120k a udelaji prumerne 540dmg (takze toho valecnika nejspis slozite ale vyjde to fest draho)

¨ted si trosku zas rejpnu do kouzelniku - kdyz si trochu zamerite featy tak na 22 lvl (coz tedka kdyz se clovek koukne do hry neni zadnej problem) tak na kvileni banshee vyvinete DC 43 na fort - v pripade neuspechu smrt
(ne zraneni ale smrt, ne za 120 táců ale zadara)
(hrace nemusite videt, (staci ho tusit, a zkusit to hodit) jen namacknout "dislike" a prubnout to..)
-(pouzil sem extrémy na porovnani)
nwn
akin
Poutník

Post by akin »

kucik wrote:
Ale muzou, dokonce zcela presne a dokonale! Staci, kdyz v tom ma hrac trochu praxe :!:

Edit: schvalne jsem si to overil tedkonc ve svem modulu. A i kdyz jsem nikdy pasti moc nepouzival, tak na druhy pokus se mi povedlo polozit 3 pasti na zcela stejne misto.
running man...
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

mam informaci, ze de i 8...stejnej konzultant mi rek, ze je se da natrenovat i vic
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
akin
Poutník

Post by akin »

Kiri wrote:mam informaci, ze de i 8...stejnej konzultant mi rek, ze je se da natrenovat i vic
Vsak jsem psal, ze v tom hrac musi mit praxi. Vyuzijes jen action queue, kterou maji nwn :)
running man...
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

hmmm pasti pasti pastičky...měli by je používat v KArathe na myšky.i když tam je vlastně chovaj šlechtičny :lol:
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
monstera
Mistr

Post by monstera »

Pajule wrote:hmmm pasti pasti pastičky...měli by je používat v KArathe na myšky.i když tam je vlastně chovaj šlechtičny :lol:
Správně, pasti patří na myši a zloději do basy !
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Locked