Super, tak mám z pekla kliku, mám svoje penízky a stojim před správcem dílny
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Tak jen doufám že jsem přišel "jen" o 6 živců s leštidlem...
Kurník /pc soul a nespolejhat na to že to přestalo padat...
Leštění živců v kel a hazru
Edit: o nic jsem nepřišel koukám ty pády už jsou promáklý
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
"Černá paní" ISabellTrpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Děkuji že mne tímto způsobem zbavujete craftových předmětů , alespoň se s nimi nemusím tahat a peníze co jsem dal za mahagonová mořidla také nepotřebuji jsou jen virtuální tak na ně kašlu.
jaj, zase roll back jsem přišel teda do jeskyně jezevce a zjistim že nemám krumpáč... nemohla by se v ivory zřídit alespoň malá dílna na opracování hrubího materiálu ? (broušení slejvání?)
Jachym wrote:Děkuji že mne tímto způsobem zbavujete craftových předmětů , alespoň se s nimi nemusím tahat a peníze co jsem dal za mahagonová mořidla také nepotřebuji jsou jen virtuální tak na ně kašlu.
hudry hudry, Rejty to určitě udělal schválně
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
než sem začnete psát příspevky typu Jachyra, nechte vychladnout hlavu.. nás to netěší o moc víc než vás a tohle ještě opravdu přidává chut do práce
Jachyra: napiš nějakýmu DM, nahradí co může
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Přesně, pád naštve, ale berte to z té lepší stránky... Obnoví se loot, potvory apodbné. A pokud ani tohle vás netěší, tak aspoň vás to donutí se jít najíst nebo něco podobného a stále nesedět u kompu. A peníze a výrobky sou to nejmenší, mě se ještě nikdy nestalo že by mi DM nevyhovělo (i když jsem někdy musel čekat).
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Donutí mě to stáhnout další titulky na Chucka, podívat se kolem říct si, ty jsi ale ...
Jo a taky pročíst a spamovat fórum... možná i ICQ... otovřít nebo zavřít okno... moc pohybu škodí
Krata wrote:než sem začnete psát příspevky typu Jachyra, nechte vychladnout hlavu.. nás to netěší o moc víc než vás a tohle ještě opravdu přidává chut do práce
Jachyra: napiš nějakýmu DM, nahradí co může
To neni Jachyra, ale Jachym!
Poslušně hlásím od dnešních 9:37 to nepadlo a běží to jak má, přepínám
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!