Takže alespoň jedny šaty na každý den v týdnu, a ještě něco pěknýho na večer
Jo a ještě je pěkně nefér že se při přechodech v lokacích se objevují jenom samý nahotinky! Co tam sem tam dát i nějakýho pěknýho bojovníka?
Jj, na předělávání vzhledů jsem už dělal, ale je to trochu pracný, protože se musej ručně projít všechny modely na všech částech zbroje, na všech postavách a obou pohlavích. Teda cca 12 x 255 x 6 x 2 vzhledů. Většinu už jsem měl hotovou, ale pořád se objevujou nějaký akutnější věci a času je čimdáltim míň.marii wrote:Nejaky krejci,u ktereho si muzete nechat presit saty/zmenit vzhled satu/,tak jak by se vam libilo..to by bylo skvele........udelejte taky konecne neco pro ty ZENSKY co tu s vami hrajou sakra neee:))))
Ja vim ,ze delate hodne kluci.......kucik wrote:Jj, na předělávání vzhledů jsem už dělal, ale je to trochu pracný, protože se musej ručně projít všechny modely na všech částech zbroje, na všech postavách a obou pohlavích. Teda cca 12 x 255 x 6 x 2 vzhledů. Většinu už jsem měl hotovou, ale pořád se objevujou nějaký akutnější věci a času je čimdáltim míň.marii wrote:Nejaky krejci,u ktereho si muzete nechat presit saty/zmenit vzhled satu/,tak jak by se vam libilo..to by bylo skvele........udelejte taky konecne neco pro ty ZENSKY co tu s vami hrajou sakra neee:))))
Jestli chceš, tak ti to vysvětlím, je to jednoduchý...jachyra wrote:No to si mi strašne veľa povedal ;DDD už som mala toolset spustený, ale nikde to tam neviem objaviť ;D
Kiri wrote:tak se zkus zeptat, kdyz se to naucila moje sestra, tak se to nauci asi kazdej