Nějaká hranice je stanovena, protože Thalie je pořád RP server, ano, každý si tu může dělat své a nejsou tu tak drsné podmínky.. ale je to RP server! Limit byl stanoven, doted do něj nikdo nevrazil, já myslim že funguje správně a zastavil hráče, kteří tu spíš jen creepěj.. te limit je tu na vás, a já vidim jeho správnou funkčnost, zní to možná zle ale je to tak.. pokud dorazíš na limit, měl by ses spíš zamyslet nad svou hrou, než žádat o zvýšení...
Artefakty jsou na Thalii artefakty.. neni to udělané tak že dorazíš na 25 lvl a složíš artefakt.. ale že se jednou za čas nějaké postavě tohle podaří, je to artefakt, každej to mít nebude.. jen bych možná pouvažoval nad zvednutí jejich síly .. ta katana se mi taky nezdála nic moc na to, jak blbě se hledá. Taky mě napadlo že ke každé zbrani napíšu příběh, aby to něco znamenalo a nebyl to jen nějakej item kdo ví od kad.
Taky mě trochu fascinuje jak někdo, kdo tu je pár měsíců je hrozně chytrej a ví mnoho o Thalii
Thalie je RP server, toleruje se každého hra ale pořád to má svoje hranice, to co tu žádáte už je mimo pravidla serveru... do limitu nikdo ještě nevrazil a chvíli se ani nevědělo, jesli vůbec ještě je, podle mě funguje správně..
Jinak to že nevidite od Q nic zajímavého a žeč nemá smysl je chodit, dokud máte itemi z craftu a tak... to je dost smutný, kdysy se Q chodili jen z radosti z Q.. ted už za to někdo pořád čeká a vůbec si s tim nedokažou hráči vyhrát.. mimochode toho ogra mám a plánuju s nim něco.. a další, pokud jenom lítáte po Thalii a RP je minimální, nebo nechodíte s družinou, DM si vás málo všimne