Prostě mi to přijde trochu divný
V nebezpečí, vymlátim lokaci přivedu si koně, vlezu do jeskyně a rád bych se vrátil k živýmu koni, ale jelikož nemám jistotu, tak ho nikam neberu, kde vim že to nebude trvat pár minut...
myslim ze sem nekde videl zbroj s pohlcenim. pak nechapu tvuj ponekud arogantni vysmesny prizpevek k pohlceni oplatovaneho kone...Xaarth wrote:****aster3 wrote:nerozumim ti celkem ale prijde mi logicky ze kdyz ma pancerovani tak by mnel byt pomalejsi ale na druhou stranu by mnel davat bonus k OC nebo kdyz ne tak by mnel mit sam vyssi OC. Nebo se snad mylim ? mozna by nebylo od veci kdyby mnel jiste pohlceni.Tretas wrote:jo ale to panceřování má aby se nezranil jak na něm bude bojovník bojovat
Kůn a pohlcení?To rovnou z něj můžeš udělat trpaslíčího obránce.
Ale ty tomu tak celkem nerozumis co ti ja chci dat vedet. takovy "vysperkovany" kun je vysadou rytiru (paladinu). to je jako bys rekla ze mas druidku, ktera si rada brouka a tak chce feat nezapomenutelnost. blbost zejo ?yop presne,a proto bych nastavila hodne vysokou cenovou latku pro ty co chtej "zdobit" svy konicky at to nemuze mit jen tak nekdo![]()
jasny jasny,ten napad uz sem psala a neco se vymisli,alespon doufam![]()
a taky sem napsala tohle a lidi si zacli vymyslet na cem vsem moznym by chteli jezdit-verzus pegas,krokodyl a kdo vi co jeste![]()
![]()
tak myslim,ze to neni tak bledy![]()
ale to uz sem asi nepatri....
*****innfra wrote:Nechápu co tu řešíš... upřímě nikdo s paladinským mountem neměl problémy, krom načítání a toho že jim to počítač nestáhá bohužel... Nikdo ti mounta nebere, maximálně se snim bude jen jezdit. Stejně nevim o nikom kdo by ho používal v boji...
žiješ na bahamách, nebo máš zatažený závěsy?kucik wrote:Deti, nehadejte se. Venku sviti slunicko.
přesněKrata wrote:já sem proti.. ten kun bude prostě kun, byl bych i pro zrušení toho featu.. nějaká postava si šetří hrozný tisíce na koně a paladin na 5 lvl jen luskne prsty a od někad spadne kun.. a když chcipne tak se paladin vyspí a luskne prsty znova