No zacal jsem tady hrat se svou prvni postavou. hraju jen chvilku, ale vsiml jsem si, ze jak sem sel na lvl up, tak mne uvitel vyzval k zaplaceni poplatku. tento poplatek si vsak z mojeho inventare nevzal. Bral jsem to, ze jste to treba kvuli necemu predelali a tlk zustal.
No a tak mne ted dojalo, ze jeden ucitel (velitel strazi v Doukove) si penize vzal. Tak jsem kontaktoval kamarady, no a prej se ma platit u vsech ucitelu. tka ted nevim. Budto je chyba v moji postave, nebo v ucitelych. Ale stalo by to za pokus projet je vsechny..
Mne se to stalo u Ponocneho Hanse, ale tam sem sel jen n 2lvl za 200 takze to si nejsem jisty, ale u Rogera v kanalech v Karathe sem urco neplatil nikdy.
Penize za levely.
Nirael na ostrove sice uci mizerne, zato vsak nechce zadny penize. Spravna volba pro chude. Nevahejte a vyuzijte omezenych sezonich slev co nejdrive!
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Hh, spravne, brzo uz nebudoukucik wrote:Nirael na ostrove sice uci mizerne, zato vsak nechce zadny penize. Spravna volba pro chude. Nevahejte a vyuzijte omezenych sezonich slev co nejdrive!
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
No ja uz prisel jak to je.. teda ne ze bych se vyznal v nwn skriptech, ale mylsim ze u ucitelu chybi skript ve stylu:
if tvujgold<gold na lvl = nesplnujes podminky nemuzu te cvicit.
staci totiz, abyste nemeli v invu dostatek penez (byt o 1gp) a ucitel rekne v poho, ja vas vyucim, vsechno splnujes. no a protoze nemate dost penez, neodebere vam pro jistotu vubec zadne

if tvujgold<gold na lvl = nesplnujes podminky nemuzu te cvicit.
staci totiz, abyste nemeli v invu dostatek penez (byt o 1gp) a ucitel rekne v poho, ja vas vyucim, vsechno splnujes. no a protoze nemate dost penez, neodebere vam pro jistotu vubec zadne
Penez jsem mel dost a tahle podminka tam funguje urcite. Proste si to oduci a pak v nadseni z nadany zakyne zapomene na honorar.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.