Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Xaarth
Obyvatel

Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu

Post by Xaarth »

Já to používám pro zábavu. Ne kvůli penězům. A přijde mi škoda dávat bossům imku na ovládnutí :roll:
Stará gorila dobře funguje na povrchany :twisted: má respekt i přes zed. :twisted:
innfra
Urozený

Post by innfra »

MG, tak to je fakt trapný... přes zeď jsme tě viděli v přeměně i přesto jsme šli dál, nevim kdo jak blázen vystartoval, běžel přes všechny gorilky dál... když jsme se teda rohodli, že tě necháme a ty jsi se přiřítil s gorilou ke vchodu, když jsme byli už skoro pryč...
Sry, ale tohle mi přišlo docela trapný...
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
Czech_Luthor
Rytíř

Post by Czech_Luthor »

Holt, když si někdo kazí postavu tím že ovládá bossy a pak zabíjí ostatní je to jeho věc... bud je to styl té postavy, nebo hráč na nic jiného nemá... Tak už to prostě je, Hranda byl vždy od toho aby u sebe měl zvířátka (stejně jako druid).
Já osobně to použil jednou nebo dvakrát na samici sněžnýho tygra, abych koukl kolik má životů a i za té příležitosti jsem pobil ostatní tygry (šli spíš po mě než poní)
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Xaarth
Obyvatel

Post by Xaarth »

innfra wrote:MG, tak to je fakt trapný... přes zeď jsme tě viděli v přeměně i přesto jsme šli dál, nevim kdo jak blázen vystartoval, běžel přes všechny gorilky dál... když jsme se teda rohodli, že tě necháme a ty jsi se přiřítil s gorilou ke vchodu, když jsme byli už skoro pryč...
Sry, ale tohle mi přišlo docela trapný...
Ber to s nahledem, nemusíš hned psát takový komentář. Já vás taky nechtěl napadnout. :wink:
Xaarth
Obyvatel

Post by Xaarth »

Czech_Luthor wrote:Holt, když si někdo kazí postavu tím že ovládá bossy a pak zabíjí ostatní je to jeho věc... bud je to styl té postavy, nebo hráč na nic jiného nemá... Tak už to prostě je, Hranda byl vždy od toho aby u sebe měl zvířátka (stejně jako druid).
Já osobně to použil jednou nebo dvakrát na samici sněžnýho tygra, abych koukl kolik má životů a i za té příležitosti jsem pobil ostatní tygry (šli spíš po mě než poní)
Jak si kazíš postavu, když ovládneš bosse? :o
kucik
Temnota

Post by kucik »

Jste si jistý, že jsou vaše spory k tématu?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Czech_Luthor
Rytíř

Post by Czech_Luthor »

Chtěl sem říct, že když někdo lítá po pokladech jak zběsilej, bez špetky RP nebo IC důvodu (ještě k tomu hranda nebo druid, zabíjí zvířata po kvantech) a ještě k tomu proti jejímu přesvědčení, nebo hernímu stylu, tak si tím kazíš postavu.
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.

Člen Virtuálního Páru

Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Prometheus
Šlechtic

Post by Prometheus »

Nj ale mas aj morovych druidov....
A preco by sa mal hraniciar nejak starat o zver? Je to lovec. Nesluzi prirode, zije v nej.
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
Czech_Luthor
Rytíř

Post by Czech_Luthor »

Ano, ale tu zvěř nemůže zabíjet po tunách, hrozí naprosté vyhubení a toho si je vědom i hraničář...

Člen Virtuálního Páru

Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Prometheus
Šlechtic

Post by Prometheus »

Ak si je toho tvoj hraniciar vedomi tak fajn... hraj to ale myslim ze to ako si kto zahra svojho hraniciara alebo druida je na nom.
Kde sa vobec vzala ta zvrhla predstava ze druidi a hraniciari musia byt greenpeace.
Myslim ze to je na hracovi a ostatnych je do toho houby.
S tymi bossmi mate pravdu, rozhodne by si na take nieco mal trufnut len skuseny dobrodruh.
Ale ovladnutie zvierat a nasledne pouzitie v boji je myslim v poriadku.
Ja neviem ale na to to tam asi je...
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
Czech_Luthor
Rytíř

Post by Czech_Luthor »

Počkej, počkej, já to nemyslim jako že maj bejt GreenPeace. Ale zas nemůžou zabít spoustu zvířat. Ulovit tak aby měl co jíst, zregulovat, když se přemnožej (práce hlavně hraničářů) aby nevyhubily ostatní zvířata. To je má představa hraničáře. Zabíjet ano, ale ne po tunách

Člen Virtuálního Páru

Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
akin
Poutník

Post by akin »

Czech_Luthor wrote:Počkej, počkej, já to nemyslim jako že maj bejt GreenPeace. Ale zas nemůžou zabít spoustu zvířat. Ulovit tak aby měl co jíst, zregulovat, když se přemnožej (práce hlavně hraničářů) aby nevyhubily ostatní zvířata. To je má představa hraničáře. Zabíjet ano, ale ne po tunách
TVA! :mrgreen:
Ja si napr. dokazu predstavit, ze treba muze byt postava hranicar a vyvrazdovat vsechna zvirata (dokonce je nenavidet). Protoze proste kdyz byla jeste ditetem, tak druidi za pomoci zvere znicili vesnicku jeho lidi (zasahovala totiz do druidi svatyne), zabili pri tom utoku jeho rodinu, takze se msti na druidech i zviratech... a vyuziva vsech znalosti prirody proti nim. Blablabla...

Chce to jen trochu fantazie.
running man...
Arsen
Měšťan

Post by Arsen »

akin wrote:
Czech_Luthor wrote:Počkej, počkej, já to nemyslim jako že maj bejt GreenPeace. Ale zas nemůžou zabít spoustu zvířat. Ulovit tak aby měl co jíst, zregulovat, když se přemnožej (práce hlavně hraničářů) aby nevyhubily ostatní zvířata. To je má představa hraničáře. Zabíjet ano, ale ne po tunách
TVA! :mrgreen:

Chce to jen trochu fantazie.
Takzvaně jak se říká RP se dá okecat všechno, takhle o tom musíš začít myslet :o)
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
Xaarth
Obyvatel

Post by Xaarth »

Czech_Luthor wrote:Chtěl sem říct, že když někdo lítá po pokladech jak zběsilej, bez špetky RP nebo IC důvodu (ještě k tomu hranda nebo druid, zabíjí zvířata po kvantech) a ještě k tomu proti jejímu přesvědčení, nebo hernímu stylu, tak si tím kazíš postavu.

To neplatí pro mě..já si postavu rozhodně nekazím, když lovím hnusnou zvěř z povrchu.
Já mám nejradši fertoxe..ty nechávám žít a dokonce je i uzdravuju. :)
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

vztah ke zvěři atd. by měl bejt danej obecně přijímanejma skutečnostma. hraničáři (a i další) z povrchu, kteří nejsou vyznavači temných bohů nebo jinak "odchylní", vědí, že bohové přírody, např. Lothian, se k vyvražďování staví negativně a pokud to budou dělat, ztratí jejich přízeň, nebo dokonce přivolají hněv. Hlásí se někdo o hněv boha ??? :twisted:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Locked