Prostě Kucíkův návrh o craftových trzích a prodejních stolech ano ten se mi líbí a bude jistě fajn .
No a ten můj postřeh o té společné bedně pro všechny hráčovi postavy samozřejmě že není rp je totiž z Guild Wars (dohrál jsem až do konce*hrdě*), ale to už jsem psal , nevím že Vás to tak rozrušilo , GW je všechno jen ne rp hra.
Co se týká toho omezení exp bodů , nebo omezení jen na několik profesí.
To má svůj důvod v délce existence serveru bez wipu , nebo mezi wipy.
nedivím se Asterovi že to tak vidí - zažil asi to co já , co se stane když všichni všechno umí - prostě konec, 5-7 lidí ve špičce na serveru a - WIPE.
Craft se mi tu velice líbí , považuji ho za další mezník ve vývoji NWN na Česko-Slovenské scéně. Craft budu dělat ať se upraví a nebo neupraví jakkoli .
Ještě jednou všem co ho dělali děkuji.
PS Photer - uneseš malej dřevěnej štít? - uneseš že , tak asi vykopeš krompáčem i velkou díru . Ve hře jsou postavy co malý štít neunesou .
Jsi člověk nejvšestranější tvor na planetě Zemi.
Podstane je to že , o čem jsme se tady s hráči bavil dávno . Někdo si NEErp udělá postavu aby dobře zabíjela , ale pro normalní život by byla k ničemu
nebyla by vůbec všestranná. Vzpomeňte si co jste napsali Vlkovi nebo jak si říká černý vlk , když měl inteligenci -1. A to jsem byl při Vás . ted když má někdo sílu v mínusu tak může kopat s krompáčem v dolech tvrdou horninu?
Pokud vím od začátku jsme se bavili o síle 8. (myslím je to bonus-1)
Nevěřím že Photer má sílu -1 .Jistě má daleko větší. Pak tedy vykope díru jak na mamuta.