Prvně můžu například chtít aby přede mnou poklekl a prokázal mi autoritu!
On nepoklekne s tím že stejně bude větší. //míří na něj dva drowí luky a okolo banda dalších černých hub
Kolega drow řekne ať okamžitě poslechne jeho paní!
Ne? tohle že je vaše paní? to jsem nepoznal a začne se smát! I když mám sundanou helmu a on mě vidí! taková drzost! takový výsměch! U Xi AN!!!!! doprdele tohle ne! Kdyby mi nadávala vyžší kněžka, tak to beru! ALE NEJAKÁ SPINA Z POVRCHU???
Moje drowka uz je totálne s nervama v kýblu, rozkáže ať ho zastřelej, a okamžitě po tom co padne na zem mu uřízne hlavu!
Takže takový veci se dějí pořád! včera to bylo, dneska to bylo, téměř pokaždý když se chytne zajatec! Já si říkám, copak jsou ty vaše charaktery takvový imbecilové, co nemají nejmenší pud sebezáchovy???? inteligence 4??? moudrost 5??? Si chcete hrát na drsnáky??? na extrémě imbecilní drsnáky??? Nebo vám jenom nezáleží na exp? Chcete bej drsný a prskat, když nad váma stojí drowka z kudlou na vasem krku???? Budte si drsný, ale já to s váma hrát nebudu! Hrajte si na nejveší frajery, ale beze mě! Já vám sundám hlavu a kašlu na vás! A pak si brečte. A ještě mi klidně ríkejte že jsem PK! že to bylo zahraný bez RP! DOPRD....
A prosím vás ostatní černý huby, až se do vás někdo bude navážet z pozice totálně rožkašovanýho téměř chcíplýho imbecilního charakteu, co ještě má tu drzost se vyléči a jít vám po krku... Neserte se s tím! Nenechejte z vašich charakterů dělat idioty a plyšáky!!!! Uvědomte si jak by se v té situaci zachovali!