Ty nejses Nimue??akin wrote:ad2) jak to s tim souvisi? mluvil jsem o postave Nimue...Jeanes wrote: 1, pak budeš přicházet zbytečně o hlavu.
2 ve dne jsme slepý
3. tvuj charakter hrál uplne k prdu, vubec nespolupracoval, a koledoval si o uziznuti palice. Meli ti ji uriznout mnohem driv.
4 tvoje postava se chovala jako imbecil bez nejmensi chute k dalsimu zivotu. Vcera jsme potkali cca plácnu 10 dalsich postav. Tem kteri neco zahrali jsme zivot nevzali
poznamka pod carou:
hmmm... kolikrát jsme te prepadli ze muzes mluvit o tom ze jenom mucime a zabijime?
to s tim vekem... nemyslim si ze bych se chlubil, ze za chvilku jdu do duchodu, a nemyslim si ze jsem se zase ztrapnil. Hraju rozumne a pokud mi nikdo nekazi hru tak ja ji nekazim jemu.
Prosimte uz se nechci hadat! jo?
ad3+4) dekuji za oceneni, vidim, ze se mi muj charakter dari hrat
MELS HO HNED ZABIT, NIKDO SE TE O NEJAKE MILOSTI NEPROSI!! Kdybych chtel milost hral bych podle toho, ale to ti zrejme nedoslo...
Ja sem psal, ze jak se mi tohle stane tak zabijet budu! Stava se to furt, ale pritom si nemyslim, ze to takhle vsichni chteli zahrat. Nebudu se hádat, akorát budu nabádat svoje kolegy aby nesetrili sebevražedne smýšlející charaktery. hotovo