povrch.... partička imbecilních charakterů????!!!

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

jachyra
Velmistr

Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!!

Post by jachyra »

Jednoznačne sa pridávam k názoru NIE ...

a prečože? Lebo sprísnením smrti nedôjde k zastrašeniu POSTAVY, ale zastrašeniu HRÁČA a tým pádom už nebude odosobnenie hráča od svojej postavy - keď je postava dosť šialená na to, aby ju trebárs aj mučili a ona sa tomu len bláznivo rehotala, ale hráč sa o svoju postavu bojí a preto radšej zmení jej charakter ...

Ja osobne by som po tomto buďto poprosila o relevel (lebo vôbec nejdem po tom najdrsnejšom, ale po tom, čo by zlepšilo RP a čo patrí k charakteru Kory) a ak by mi to DM nedovolili, tak by som začala za novú postavu s tým istým menom, ale nejakým pekným PB

Najskôr by som to ale asi riešila tak, že by som jednoducho odišla na iný server - ja mám totiž veľmi rada RP a ešte radšej Thaliu, ale zaviesť permku len kvôli nespokojnosti zlounov, že sa im - ako Marvin písal HRDINOVIA - neplazia pri nohách, tak to sa mi zdá padnuté na hlavu a hlavne zamerané vyslovene proti dobrákom. Tí sa totiž nevyžívajú v chodení do podtemna a striehnutí na zlých ... myslím si, že by týmto dobro vs zlo bolo totálne narušené.

A hlavne som si istá, že najlogickejšie pre povrch by bolo vyhlásenie vojny podtemnu a masová výprava na ich mestá.

vychádzajú mi jediné výsledky, ako by to dopadlo (samozrejme je to len názor mojej maličkosti ;D )
1. hráči by odišli na iné servery, kde to nie je tak tvrdé
2. hráči by začali stavať PB
3. hráči by sa vykašlali na dobro a hrali by len za zlo
4. hráči by sa odlogovávali v prípade stretnutia zlouna (ja sa snažím na maximum neporušovať pravidlá, ale aj JA by som jednala rovnako, keby bola šanca, že prídem o svoju tak dlho RP piplanú postavu)
5. celý svet by prestal byť RP, ale zmenil by sa na : rýchlo pobiť čo najviac príšer, na maximum sa naXPpiť, prepadávať druhú stranu a zabiť čo najviac, kým oni nezabijú mňa .... a potom zase dookola s novou postavou
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

xyz wrote:
jachyra wrote:keď už mučenie, tak na život a na smrť nie len pre dobrákov ale aj pre zlounou.
Od tebe to sedí, když tvoje postavy oživujou tví DM kámoši. :wink:
:roll:
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

ČOŽEE?? XYZ a to máš odkiaľ takú kravinu? Však keby som nebehala v podtemne, tak by som neprišla minimálne už o 100k XP pri svojich smrtiach, kde som kvôli bádaniu vždy toľko riskovala ...

A najnovšie som pár lvl neumrela ani raz len preto, lebo už mám asi prejdené všetko dostupné a teda už poznám asi všetky lokácie, tak som sa pustila znova do hromadného craftenia a najnovšie aj RPnia ...

S DM vychádzam dobre myslím že hlavne preto, lebo sa snažím ich poslúchať čo najviac a hlavne poslúchať pravidlá a nebúriť sa voči každej veci tak, ako to tu temer denne vídavame na fóre .... zažila som si už nespravodlivosti od hráčov a ich postáv na sebe viac ako dosť, ale nesťažujem sa na to, lebo to len prekročím a nenechávam si pokaziť radosť z hry ....

PS: teraz ma napadlo ... chcela by som veľmi poprosiť všetkých hráčov, ktorí ma v budúcnosti budú chcieť pri našom stretnutí zabiť :mrgreen: aby, ak som náhodou v AFK, len chvíľu počkali a potom sa do toho kľudne môžu pustiť. Verte, že budem určite reagovať, akoby som ani nevedela, na čo sa chystáte (napr. ak ste ukrytí v tieni) - mám totiž 2 maličké deti a keď jedno spadne a narazí hlavou na skriňu a druhé ešte menšie sa mi rozjačí od plaču toho prvého, fakt nemám čas vypínať nwn ;DDD tento prípad sa stal aj včera a ja sa chcem fakt VEĽMI poďakovať dvom hráčom, ktorí takto stretli moju postavu v afk a nechali ju tak ;)) vďaka vám chlapci, fakt ma vaše jednanie prekvapilo, ale hlavne potešilo.

EDIT: reku ale dosť, už som si spomenula, prečo som sa maximálne vyhýbala hocičo písať na fórum - lebo to nemá zmysel a dochádza len k urážaniu hráčov alebo DM a hádaniu sa ... to fakt nemá zmysel a teda končím s inteligentnými príspevkami a pokračujem v spame :mrgreen: tak sa nikomu neublíži a bude kľud. Ak bude chcieť niekto niečo odo mňa, nech mi napíše PM a vyjasníme si to tam ;P *počuť brúsenie meča a dohadovanie o cene na vstupenku do arény*
Last edited by jachyra on 08:46 19. May 2009, edited 1 time in total.
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
marii
Šlechtic

Post by marii »

Zlaty casy,kdyz jsme vsichni ,,dobraci,, pomalu ,,nadbihali,, Vrogovi,aby nas chytil a ,,uzil si,, s nami.........

Btw...Jeanes? ..ty jsi byl u toho,kdyz se setkali Nimue ,Akin..a Bers a spol?
Last edited by marii on 08:48 19. May 2009, edited 1 time in total.
Lossë Hyaro
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

jachyra wrote:ČOŽEE?? XYZ a to máš odkiaľ takú kravinu?
Snad si nepamatuješ na tvýho kámoše Neithana, co tě oživil po našem setkání a ještě se tím chlubil na fóru Podtemna..... :?:
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

No dobre, ešte jeden príspevok pridám - XYZ a ty si nepamätáš na vašu neuveriteľne trápne RP a následné neviem ako dlhé otravovanie po telli, keď aj, keď som povedala STAČÍ, nebudeme diskutovať, tak si otravoval ako blbý ďalej?
A nepamätáš si na to, ako sa tam na mňa zvesela kúzlilo, pričom sa mi ani nedalo odpor? A reku nahlasovala som to niekde? Veď to boli hneď 2 priestupky za sebou:
1. otravovanie hráča po telli
2. útočenie bez odporu
3. ja som ani nevedela, že tam Neithan je a ten to urobil len práve kvôli vášmu chabému RP a vašej potrebe - prídem, ušmiknem hlavu, lebo to nie je žena, ktorá hneď roztiahne nohy, jak sa jej povie ....

PS: dosť! ak XYZ máš kuráž, stretneme sa kľudne v aréne a tam si aj 100x môžeme zabiť jeden druhého (skôr ty mňa, keď sa naboostiš) a možno potom sa konečne ukľudníš, dáš pokoj a nebudeš vyťahovať staré dávno rozoberané problémy, lebo tvojmu egu veľkého zlouna bolo ukrivdené
zvyšok, ak máš aspoň trochu inteligencie, budeš rozoberať cez PM a nie vo fóre
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

jachyra wrote: dáš pokoj a nebudeš vyťahovať staré dávno rozoberané problémy, lebo tvojmu egu veľkého zlouna bolo ukrivdené
O tom silne pochybujem, nie je to jediny topic, kde s tym opat vysiel na svetlo sveta a urcite nie posledny, vsak XYZ? :wink:
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

jachyra wrote:1. otravovanie hráča po telli
Jen jsem ti vysvětloval, jak to vidím já.
jachyra wrote:2. útočenie bez odporu
To je lež! Dávám odpor hned při lognutí.
jachyra wrote:3. ja som ani nevedela, že tam Neithan je a ten to urobil len práve kvôli vášmu chabému RP a vašej potrebe - prídem, ušmiknem hlavu, lebo to nie je žena, ktorá hneď roztiahne nohy, jak sa jej povie ....
Na chabý RP a zabití bez šance dávám screeny..... Ať si tě DM oživujou dál, když jim to přijde spravedlivý.
Attachments
Thalie 1.9_0006t.jpg
Thalie 1.9_0005f.jpg
Thalie 1.9_0002n.jpg
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

Pokračování.....
Attachments
Thalie 1.9_0008b.jpg
Thalie 1.9_0006t.jpg
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

xyz
Obyvatel

Post by xyz »

Nebudu se hádat. Jen reaguju na hlášku Jachyry: smrt pro všechny stejně. Od ní to sedí.....
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Keď je niekto hlupák, nemôže byť predsa lastovička

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

OMG neuspejes s tym v jednom topicu tak to vytiahnes do druheho a pouzijes to ako "argument" k uplne inej teme :?: To mne poser ...
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

Rozdíl je v tom, že vy mě jen urážíte a já dávám screeny a pokládám argumenty.
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Marvin
Mistr

Post by Marvin »

No v podtemnackom fore si dal screeny, ziadny dalsi argument a na moju odpoved si povedal ze sa nebudes hadat a siel si prilepit screeny sem...
Ale vezmes XZY, s tebou sa bavit je ako hadzat hrach na stenu, lebo stale dokola tvrdis to iste a vytahujes len a len tu jednu situaciu na ktoru ma vela ludi rozlisny nazor a s tym nic nespravis...
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

Takže oživovat vaše kámoše, kteří zemřeli regulerní smrtí, vám přijde spravedlivý :?: Oživíte příště mě?
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Locked