V Prahvozdu v lokaci s čelistnatkama jsou u stromu 3 kytky ginseng. Nedají se sbírat, jen otevřít a z každé sebrat jednu jako z truhly. Jejich nápis je bílý namísto zeleného, ale zpracovat se dají a lektvary z nich jsou taky funkční.
Jen asi zapomenutý kytky...
Starý verze kytek
Re: Starý verze kytek
Stejně zastaralý bylinky jsou někde mezi Tartenem a Doubkovem, jde o kantip. Bohužel si ale nepamatuji přesnou lokaci.
Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
pkud vím, je to první lokace za křižovatkou u Tartenu směrem na Dobkova je to na pravo od cestyDilvish wrote:Stejně zastaralý bylinky jsou někde mezi Tartenem a Doubkovem, jde o kantip. Bohužel si ale nepamatuji přesnou lokaci.
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Thalie má 1000 lokací a když se otevře tool, nejsou seřazený tak jako ty ve hře...
Bez přesnýho názvu lokace s tim nikdo nic dělat nebude.
Bez přesnýho názvu lokace s tim nikdo nic dělat nebude.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Dilvish wrote:Stejně zastaralý bylinky jsou někde mezi Tartenem a Doubkovem, jde o kantip. Bohužel si ale nepamatuji přesnou lokaci.
Severni vresoviste - vlci stezka
Opraveno