DenGrasse wrote:Tak znovu:
před nějakou dobou probíhala anketa o tom, jestli batohy povolit/zakázat/omezit na 1 kus. Možnost omezit na 1 kus vyhrála v hlasování thalijského lidu a byla tudíž vyhlášena za oficielní.
Asi se to nedá odhlasovat znovu...
DenGrasse wrote:
PS: to že se ti nechce něco číst jaksi není náš problém. chápu žes o tom omezení nevěděl, ale teď už to víš a další debaty jsou zbytečné.
Víš některý topiky se pořeší a nezamknou, nebo zamknou ale musíš se prohrabat přes spam abys došel k nějakýmu výsledku, protoby to chtělo před zamčením tam dát co z toho topiku vzešlo, usnadnilo by to hledání... a když se hodí do koše, tak třeba, něco hodit do infa(třeba ten závěr do jednoho topiku, tam by si to každej mohl najít, jestli se to tam nevyřešilo...)
Kdyby fungoval správně trezor neni problém...
Poslední dobou se tu objeví něco podezřelího a v podstatě se to zakáže... Nevim proč by postava nemohla mít třeba dvě brašky na cestu a na zádech bágl, když už teda řešit omezení invu... nedovedu si ten inventář na postavě přesdstavit, to ty věci tahá v žalzdku ?
Já si teda dovedu představit dvě tenčí brašny s přihrádkama, kam si na výletě budu odkládat bylinky a v dílně si do druhý dávat vybroušený kamínky a větší věci do batohu...
BTW když je to teda omezený, tak proč si ho teda teď nemůžu koupit... jakou dobu to šlo a jen díky tomu že morn naběhl do krámu jak berserker a já se kněmu přidal, tak se nedá nakupovat od toho NPC, což mi teda připadá dosti nevýhodé o proti hráčům co si stihli nakoupit batohy, nebo o tom nevěděli, že NPC je dead a DM jim dokonce, taky netušíce dali požehnání, kupujte si batohy...
Tohle by se spíš hodilo do diskuze, než sem mezi chyby, sry, kdyžtak to někam přehoďte(flames->dotaz)