Poděkování
- Lord_Berserk
- Velmistr
Hmmmm Revenge
Pockejte az nadejde muj cas...budete pikat za svy bicovaniDiky Rasherovi a Rolandovi za dnesni vypravu. Bylo to supr. A taky Berserkovi za hru v jeskyni.
Meli ste stesti zeste mi nezabili mel sem cerstve LVL
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Re: Hmmmm Revenge
Tos mel stesti spis ty, ne?Lord_Berserk wrote:Meli ste stesti zeste mi nezabili mel sem cerstve LVL
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
Jen se nevymlouvej, byl to jezevec, vsichni to vime 
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
moooockrat dekuju vsem co byli na svatbe Eleanor a Franty Potuckovic ..bylo to fakt super fotila jsem tak pak dyztak dam nekomu ty screeny kdo to sem umi dat...skoda ze jsem nemohla zustat na hostinu,ale stane se...fakt moooc diky
nu jsem zvedava jestli se to splni a do roka a do dne bude dalsi svatba ..si to musim nekam napsat jako upominku

nu jsem zvedava jestli se to splni a do roka a do dne bude dalsi svatba ..si to musim nekam napsat jako upominku
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Přesně tak, souhlasím, hezká akce ("Ač chyběl nenadálý útok mizrerů, kradoucích nevěstu a hektolitry piva", postěžuje si Najív
)... celá vesnice vyvedená ve svátečním byl výborný pohled...a Berserkův tradiční kroj ze severských krajů s nimi krásně ladil. 
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/