Louhování Kvalitní kůže
- Czech_Luthor
- Rytíř
Louhování Kvalitní kůže
Chci se zeptat... zdá se mi to nebo louhování kvalitní kůže je stejně těžké jako louhování mistrovské? Já jen, že mám lepší kožky za 6expů tušim a kvalitní kůže za 34expů... to je trošku zvláštní nepoměr nemyslíte? Mám tuším 6lvl
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Re: Louhování Kvalitní kůže
Určite je to zle nastavené, lebo komplet všetky kože majú peknú postupnosť v XP, ale najskôr sa pri kvalitnej urobila chyba, lebo má presne tie isté XP, a teda aj náročnosť, ako majstrovská
ja som zničila asi 40 kvalitných koží, než som konečne postúpila ... a potom skoro na zadok padla (ešteže som sedela), keď som zistila, že rovnako spravím už i majstrovskú kožu.
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Re: Louhování Kvalitní kůže
jo je to chyba. bohuzel ji momentalne nedovedu opravit, i kdyz vim, kde presne je.
Nejak me zlobi pocitac. Nechce se vyporadat s cervenym vinem v zakladni desce
Nejak me zlobi pocitac. Nechce se vyporadat s cervenym vinem v zakladni desce
A zase se craftí...