Inu tak bych chtěl poprosit, bez zbytečného SPAMu, sem tam hodit nějaký link co momentálně posloucháte... Třeba by se to mohlo i jiným zalíbit...
Tak já začku
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Krásná práce, spousta příznivců metalu a hard rocku!!! Disturbed jsou samozřejmě maximální kvalita Zkusím sem poslat i něco dalšího co by se mohlo zalíbit.
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
madam Kora Meynolds- bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Člen Virtuálního Páru
Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
No je toho hafo co poslouchám... Jeden čas jsem měl asi 300 G hudby, pak mi wipnul disk a musl spolupracovat s příkazem Formát C: takže teď mám jen minimum...
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Koukám že tu ale neni moc zastánců elektronické muziky
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.