Moje pocity z ní jsou velice smíšené...
Co mě nejvíc asi dostalo, je to za jaký směšný ceny se některý věci vydražili...(jmenovat to tu nebudu, každej kdo tam byl ví oč jde{pokud někdy hrál NWN a byl vůbec v obchodě či vůbec byl v krámku dobrodruha na thálii}, takže bych prosil aby se k tomu nevyjadřovali lidi co se akce nezůčastnili)
pak o opravdovou kvalitní práci neměl nikdo zájem, opravdu vyrábět nějaký top itemy na tyhle akce už nebudu, protože jestli si tedy myslíte že šperkařina je levná a časově nenáročná tak si jí zkuste dělat. Fakt je ten, že když se řekne cena 760K za amulet ze stínový ocely, tak všich čau, jsi moc draheja nejde jen o top šperkářský věci. Nezapomínejte, že my z karathy jsme vázáni smlouvou cechu o cenách a nemůžeme prodávat pod cenou jen tak bez ničeho... takže z těch 6ti itemů co jsem poskytl na aukci se střelil jen amulet co byl unik a kterej jsem používl, navíc ještě pod stanovenou vyvolávací cenou, bez přihození, BTW myslel jsem teda že to je dražba, ale k čertu s ním...
Pak tam byl problém, že tam mohli jen "vybraní"... mě bylo řečeno že to je pro top craftery, na čež jsem v průběhu aukce zjistil od drowů, že jim to bylo řečeno na poslední chvíli a upřímně co si budem povídat, kdo z nich tedy měl ty vstupenky?(nebyli to jen drowáci, abych jim nekřivdil). Jediný crafteři co tam ukázali svoje věci byli Grombo omborg(toho hakým vyhodil hned v hospodě, nevim proč), Mordin kluzký a Tariel... Nic proti chlapy, ale top věci do dražby dala Tariel a co z toho měla? Z výsledku aukce měla šok... (já jsem čuměl jak puk)
Je totiž srandovní jak někdo šetří na blbou železnou kostru za 1,7M a pak se v aukci prodají takový věci za směšnou sumu, až to já nechápu... o zbraních nemluvě(už nejdu do podtemna pokud bude dotyčnej člověk hrát, tariel nemá zájem o smrt, spíš docela uvažuje o tom jít na odpočinek, najít si draka a užívat si po zbytek svého života a vyhejbat se problémům)