TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA
Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA
Servíruje se nějakej smrdutej ork, kterej se bude v okolí vyskytovat. Je docela tuhej a nikdo ho prej nemá rád, protože všem ubližuje!
Vedoucí týmu Thalie
No jo no jo....dyt řikam...Lidi, neštvěte mě. Peníze se budou posílat předem!
... to znamena že neni problem poslat...ale jesli bude nějak třeba
Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
Uff ja nevim jestli prijedem pac je to jeste dost daleko ale dal bych vedet...
zase na úterskym potoce ?
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Kde jinde? Zatím ještě nevyschnul... 
Vedoucí týmu Thalie
hmm já možná dorazim , ale všechno záleží nejprv na bratovi a pak na tom zda se to nekreje s táborem a mistrákem 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
- Czech_Luthor
- Rytíř
Jááá možná přijedu, ale fakt jenom možná... bohužel, letos nejspíš nebude elf Fallion 
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Ja by som tiez prisiel, ale bezo zbrani - som pacifista takze ma do aktivit nutit nemozete.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Chjo, já se z toho vážně zvojtím, slušně napsáno.
Dosti mě to se*e, od slušnosti odprostěně-sprostěně napsáno.
Přesně tak, zase nemůžu. Opět se to kryje s tím samým co loni - s kamarádáma máme na tenhle tejden (27. 7. až 2.8.) vždy takový setkání koňmo ve Středočeský pahorkatině. Farma zamluvená a zvířata k propůjčení, všechno zaplaceno - z tohohle opravdu nemohu vycouvat, i kdybych chtěl. Rozumím, obětovat Suzi Quatro je hodno pochválení, ale já tuhle akcičku vážně nezruším.
Jo, měl jsem hlasovat kdysi pro jiný datum, ale to nejspíš bylo před maturitou a na fórum jsem radši nezavítal, abych tady neuvíz na dýl. Takže si ani nemůžu stěžovat, páč jsem nepřispěl k jinýmu času. Chjo.
Takže si to užijte jako obvykle, věrní thalijští.
PS. Věřte mi, já vážně nejsem takovej zbabělec a nebojím se dostat dřevěnou sekerou od nějakýho trpoše do holeně - i když to tak po mým věčným odříkání oučasti může vyhlížet! Už jsem psal, že mě to štve?
Dosti mě to se*e, od slušnosti odprostěně-sprostěně napsáno.
Přesně tak, zase nemůžu. Opět se to kryje s tím samým co loni - s kamarádáma máme na tenhle tejden (27. 7. až 2.8.) vždy takový setkání koňmo ve Středočeský pahorkatině. Farma zamluvená a zvířata k propůjčení, všechno zaplaceno - z tohohle opravdu nemohu vycouvat, i kdybych chtěl. Rozumím, obětovat Suzi Quatro je hodno pochválení, ale já tuhle akcičku vážně nezruším.
Jo, měl jsem hlasovat kdysi pro jiný datum, ale to nejspíš bylo před maturitou a na fórum jsem radši nezavítal, abych tady neuvíz na dýl. Takže si ani nemůžu stěžovat, páč jsem nepřispěl k jinýmu času. Chjo.
Takže si to užijte jako obvykle, věrní thalijští.
PS. Věřte mi, já vážně nejsem takovej zbabělec a nebojím se dostat dřevěnou sekerou od nějakýho trpoše do holeně - i když to tak po mým věčným odříkání oučasti může vyhlížet! Už jsem psal, že mě to štve?
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Pokud se nestane něco neočekávanýho, tak tradičně dorazim s Kráťou
Je fakt ze mne este neznate, ale to se rychle napravi. Kdyz budu mit cas tak jedu taky:).
//Pro plzensky skautiky, kteri u vas jiste sou: sem to ja Hejkal z 27.oddilu Jizní Kříž
.
//Pro plzensky skautiky, kteri u vas jiste sou: sem to ja Hejkal z 27.oddilu Jizní Kříž
jakto, že ještě nejsem na seznamu?
smz jedu jako vždy
Ahoj všem, tak s Durduin asi dorazíme. Ale 100% to ještě není.
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Ked sa nic nepototo tak dorazim
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
- bigbull666
- Poutník
Ja bych jel taky ale s tou dopravou je to horsi... Jede nejaky dobrak z Prahy, ze bych ho zneuzil a svez se s nim?