Pomer surovin u craftovych zbroji

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

kucik
Temnota

Re: Pomer surovin u craftovych zbroji

Post by kucik »

A v čem má být pokažená? To jsem nějak nevyrozumněl.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
monstera
Mistr

Post by monstera »

jachyra wrote:Ja len, keď sa tu už toľko navypráva o platnierine, tak chcem hráčov upozorniť, že je (ak sa to už neopravilo) mierne pokazená a bez meteoru sa nedá dostať nad (asi) 16 lvl inak ako po 3xp (tým myslím legendárna koža + tieňovka) ;) tak reku aby ste sa moc netešili

*smeje sa a šúcha si ruky, že pokazila pár ľuďom náladu*

Samozrejme, že sa to od tej doby, čo som off internet, mohlo zmeniť .... v tom prípade posielam do éteru veľké ospravedlnenie :mrgreen:
Ale Koro, to je u většiny oborů normální, dostat se na 20 lvl po 20 expech opravdu nebude možné... Jinak se těším, až ten internet zase budeš mít.
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

to Monstera: reku ani nechci vedieť, aký mám absťák od Thalie, craftu a postavičiek v nej ;D a samozrejme fóra

to Kucik: sú tam najskôr nastavené zlé parametre, lebo normálne by dokonca na 19 lvl v platnierine sa mala vyrábať plná plátová zbroj z legendárnej kože a meteorického železa za viac ako trivial 3 xp - už som o tom komunikovala aj s Nomisom, ale žiaľ má teraz problémy s toolsetom a compom, tak ktovie, kedy sa to opraví ;) tak asi takto
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Locked