Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Skipp
Rytíř

Re: Poděkování

Post by Skipp »

Prometheus wrote:Ja na tieto dakovne reci moc niesom ale...
DM Marvin, DM Neithan a DM Krata- vsetkym vam jedno velke dakujem.
Po dlhej dobe sa Amy zase moze vratit do hry.
Dakujem, dakujem, dakujem. :lol:
inac kamo ty uz by si sa mohol ukazat hore :) sak de si tolko,aspon novu postavu

ale aby som nebol ot tak....dakujem ze som mal tu moznost sem napisat :mrgreen:
-speck-
Měšťan

Post by -speck- »

Chtel bych moci podekovat DM Georgin Matlavous za velice pěknej Q, hru a vše v tom zařazené, který připravil mne a memu druhovi po nasledne jeho smrti.
Opravdu krásná hra a velice povedená i na to, že Dm musel být na dvou frontách najednou.
Ještě jednou díky moc.
-speck- : Yitro Al Zakkai
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
Anderson I
Měšťan

Post by Anderson I »

Chtěl bych poděkovat DM - Gorrgorrothovi za moc pěkný questík a vyslovit mu uznání za rychlé reakce na nepředpokládané chování mojí postavičky - smekám. Bavilo mě to, i když jsem měl o „sebe“ pořádný strach.
Anderson I
Měšťan

Post by Anderson I »

Chtěl bych poděkovat za včerejší skvělý zážitek Elvinovi, Grombovi a Alleye. Žádný zbytečný spěch a skvělé RP. Moc jsem si to užil.
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

Anderson I wrote:Chtěl bych poděkovat za včerejší skvělý zážitek Elvinovi, Grombovi a Alleye. Žádný zbytečný spěch a skvělé RP. Moc jsem si to užil.

jojo taky děkujů :D bylo to moc pěkný a moc díky za ochotu počkat než se milostivá slečna vyčachtá :D ráda si to zopáknů..škoda těch pár úmrtí :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
-speck-
Měšťan

Post by -speck- »

Já bych zase rád poděkoval Dm Matlavous za krásné spestření hry, hezky jsem si popovídal a vymyslel pár věcí. Díky moc.
-speck- : Yitro Al Zakkai
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
Czech_Luthor
Rytíř

Post by Czech_Luthor »

Díky moc DM Gorrgorrothovi za dnešní armádní Quest a poté i DM Ravangorovi za oslazení odvádění vězně do Louče :lol:
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Ďakujem hráčke Addieau za neustále, kvalitné príspevky v kroniky bratstva, výborne sa to číta a nenechajú nikoho z členov v nevedomosti o súčasnom dianí. Takže díky že aspoň niekto živí našu kroniku... :?
Portis
Nováček

Post by Portis »

A diky je merciii . Diky Zorzovi za skvelou vcerejsi hru ;)
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Ja chcem poďakovať pár ľuďom z Thalie:

Marvinovi a Kratovi - za trpezlivosť a ochotu

Inkognito DM - za prideľovanie xp predpokladám za RP hranie :mrgreen:

Fallionovi - za jeho super RP hru, neuveriteľne dobré pokecy či IC či OOC a za trpezlivosť postavy s Korou pri jej výbušnej povahe :mrgreen:
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Chceš poslať obrovské ohromné poďakovanie neznámemu za to, že dal truhlu do dielne ;) chvála mu
*spustili sa veľké ovácie a dokonca i mexická vlna*
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Czech_Luthor
Rytíř

Post by Czech_Luthor »

Já hrozně moc děkuju Koře, tak jako sní jsem si už dlouhooo nezahrál... Děkuju ti Moc Koro, vždycky mi dokážeš hru jak OOC tak RP krásně osladit. :wink:
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Chcem poďakovať Marvinovi a Kratovi za ich silné žalúdky pri realistickom IC pôrode ;D dúfam, že ak raz budú vaše ženy rodiť, tak sa vám nové skúsenosti zídu ;D
A hlavne ich musím pochváliť, ako to krásne zahrali, bolo to fakt super ;) ... jak víno ... ako hovorí môj manžel.

A nakoľko by podľa mňa mali byť odmeňovaní i DM za takéto náročné úlohy, tak ak sa raz stretneme real, tak vás určite pozývam na pivo ;D
Krata
Bůh

Post by Krata »

po tom porodu začnu pít asi tvrdej :mrgreen:
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Udriem radsej po drogach ...

Ale musim povedat, ze to bolo sice dost narocne psychicky :D ale pacila sa mi ta hra :). Takze v podstate ja dakujem za nevsedny zazitok a nove skusenosti :)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Post Reply