Skrývání
Skrývání
Zdarec, dneska se mi stala taková divná věc. Nevím jestli je to chyba, ale přijde mi to divné.
Dal jsem si mod utajení mám skrývání 38 a tichý pohyb 30 a přitom mě viděla postava, která má všímavost -6 a naslouchání -4. Není to divné?
Dal jsem si mod utajení mám skrývání 38 a tichý pohyb 30 a přitom mě viděla postava, která má všímavost -6 a naslouchání -4. Není to divné?
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Re: Skrývání
Nemohla hodit dvacku=automatický úspěch?Tretas wrote:Zdarec, dneska se mi stala taková divná věc. Nevím jestli je to chyba, ale přijde mi to divné.
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
Určitě ne, byl to bojovník na 6 lvl.
Skryl si sa v jeho dohlade ?
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Nene, bylo to tak že jsem byl skrytý a šel jsem za ním, dlouhou dobu mě neviděl a za chvíli (v té stejné oblasti) mě najednou viděl.
- Czech_Luthor
- Rytíř
Na všímavost se háže každé kolo, je tu možnost tedy že hodil 20 a viděl tě automaticky.
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
- Prometheus
- Šlechtic
Aj v tomto pripade plati automaticky uspech ked hodis 20?
To som nevedel.
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
ACC Brik - Pandora
- Czech_Luthor
- Rytíř
Já myslim že jo... a nebo je tu taky možnost že když je postava v klidu háže 20furt bez toho že by to byl automat... a v boji zase 1-20
Tudíž v klidu třeba 20+(-6) = 14 Neuspěch
v boji třeba 16+(-6) = 10 Maximum Error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error...
Tudíž v klidu třeba 20+(-6) = 14 Neuspěch
v boji třeba 16+(-6) = 10 Maximum Error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error... error...error...error...
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
- Prometheus
- Šlechtic
Alebo nie?
ACC Brik - Pandora
ACC Brik - Pandora
No jestli je to tak jak říkáš, tak to je dobrá kravina, poloslepá postava aby viděla profesionála ve skrývání
Co na to říkáš ty kuciku, nebo někdo takový?
Co na to říkáš ty kuciku, nebo někdo takový?
Podle nwnwiki se opravdu háže každé kolo na všímavost a naslouchání, jak je to s tou dvacítkou, to jsem tam ale nenašel.
Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
- Prometheus
- Šlechtic
No to ze sa hod opakuje kazde kolo to viem a u elfov sa hod myslim opakuje stale.
Ale ta dvacka ma dostala.Ja som sa doteraz pohyboval v hide uplne bez problemov a bez obav ze ma niekto spozoruje ked to necakam.
Ale ta dvacka ma dostala.Ja som sa doteraz pohyboval v hide uplne bez problemov a bez obav ze ma niekto spozoruje ked to necakam.
ACC Brik - Pandora
ACC Brik - Pandora
- Czech_Luthor
- Rytíř
20 to má, ale bez automat uspěchu
Člen Virtuálního Páru
Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Fails
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Některé lokace mohou mít na Hide a Move Silently postih. Krom toho, když postava stojí a nehýbe se, získává +5 na Listen. Taky existujou kouzla, který dávaj Listen +20. No a pak už stačí ta 20 na kostce ... 
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Když už se ten topic menuje skryvani...tak se zrovna zeptam...o tom jak odhalit skryvani už vim všechno...
ale zajimalo by mě jak přesně je to se skryvanim...co všechno ho ovlivňuje...kdyby se našla nějaka dobra duše a informovala mě o tom tak trochu podrobnějc 
Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.