Krejčí - výroba šatů

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Pidizvik
Nováček

Krejčí - výroba šatů

Post by Pidizvik »

Chtěl bych se zeptat jestli je při výrobě šatů opravdu úmysl vyrobit při zpracování mistrovské kůže tak strašné šaty. Když ze stejné kůže ( mistrovské ) ušiji boty , plášť nebo opasek tak už je to věc která něco umí a dá se opravdu nabízet hráčům. Ale když pracně ušiji šaty a je jejich super vlastnost jen snížení váhy... Takže šaty které váži 1 váží díky přidanému kamenu 0,1 a to je vše co šaty umí a přesto mají výkupní/prodejní hodnotu přes 50 000,- To mi opravdu příjde že tohle mělo být u spíše u zbrojí a né u šatů kde snížení váhy je o ničem a kde by se spíš hodilo pohlcení zranění podle tipu kůže.
" Čas pustit se do běhu nastává zhruba v okamžiku , kdy zazní ..e.. ve větě: " Hej, ty ! "
Mrakoplaš
Grunt
Šlechtic

Re: Krejčí - výroba šatů

Post by Grunt »

Musím se přidat. Šaty jsou nějaké zvláštní. Nepovedlo se mi ušit jediné použitelné šaty než Legendární. Všechny ostatní (i třeba velmistrovske) co jsem šil dělají max +1AC a nějaké snížení zranění, zbroje jsou na tom mám dojem podobně...
Zathirel Černokněžna

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

zkusim se na to podivat, ale sem ted upln emimo cas.. mam dulezitejsi veci, takze cekejte vyhledove, napisu to pak do novinek.
A zase se craftí...
Xantipa
DM Thalie

Post by Xantipa »

Sila jsem pred casem saty - mistrovska kuze + topaz, vysledek dal AC +3
Dnes jsem sila saty - velmistrovska kuze + topaz a vysledek je AC +1, obratnost -2 a redukce 3 / 5

Myslim, ze k tomu vic psat nemusim...
Locked