Bárdská píseň

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Parlachin
Nováček

Bárdská píseň

Post by Parlachin »

Mám bárda na 8 úrovni z maximálním uměním.
Píseň by měla přidávat navíc +8 životů a +1 hod na útok - ani jeden z těchto bonusů nedává, ale přitom prokletá píseň těch 8 životů bere.

Prosím o vyjádření - pochopil bych, že to těch 8 životů nedá nad maximum(ale mělo by, dle nezměněných NWN), ale rozhodně víc mě vadí ten další bonus k útoku.

Děkuji
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

Seš si jistej ?
Já mám 10 lvlů barda a dostávám, co mám...nevím, jak sem to měl na vosmým, zase to tak moc nesleduju ale zdá se mi to OK...
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
OneIceOne
Rytíř

Post by OneIceOne »

Jakou máš hodnotu umění aktuálně?...Jinak si to porovnej s tabulkou, protože na 8 lvl barda můžeš mít útok +2 atd.
Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
Parlachin
Nováček

Post by Parlachin »

No na 8 lvl je daných 11 umění + bonusy za charismu a tak = 15 umění(nepoužívám věci na navýšení).
Jde o to, že proklatá píseň stopro funguje(viditelně nepřátele připraví o 8 hp), ale dobrá píseň ty životy ani útočný bonus nedává.
Fidorka
Obyvatel

Post by Fidorka »

Hihi...jediné co je z toho teď jasné je , že si strašný umělec ! :lol: Tvoje hudba jen zraňuje ušní bubínky a nikoho nemotivuje k velkým činům. :twisted: :twisted:

Zkus víc trénovat hudbu po hospodách a né ji jen používat jako bitevní katapult. :P
Parlachin
Nováček

Post by Parlachin »

Taaaak a už to funguje*nechápavě pokrčí rameny*.

Ale jinak hradby hlasem zatím nezbořím, ale jestli mě to někdo zajistí :wink: tak juhuuuu.
Ale jinak uznávám hra na nástroj a nebo zpěv není má silná stránka, však jsem se ani nedostal k učitelům abych započal z učením :( (viz. popisek postavy). Zase na druhou stranu se takhle dobře sklízí klouby a nebudou mě ostatní unášet kvůli osobnímu vystoupení :D, že Fidorko.

Přesto všem děkuji za ochotu
Locked