Nepovedený vzhled craftové zbroje

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Enceladus
Nováček

Nepovedený vzhled craftové zbroje

Post by Enceladus »

Koupila jsem pro Nimue od Kory kovovou zbroj, ale po oblečení jí chybí kus nohy. A vůbec jí to nesluší :-D. Ráda bych tu zbroj předělala v toolsetu. Jenom mám dotaz... jak předělat zbroj, tak aby zůstaly zachované vlastnosti, které má? Děkuju :-)
Nimue
Pajule
Bůh

Re: Nepovedený vzhled craftové zbroje

Post by Pajule »

Enceladus wrote:Koupila jsem pro Nimue od Kory kovovou zbroj, ale po oblečení jí chybí kus nohy. A vůbec jí to nesluší :-D. Ráda bych tu zbroj předělala v toolsetu. Jenom mám dotaz... jak předělat zbroj, tak aby zůstaly zachované vlastnosti, které má? Děkuju :-)

uprav..a taky nemůžeš dát každý vhelz prostřendní(hrudníkové) části..uakzuje ti to základní obráné číslo ..to má každý jinak..ale mylsim že hodné dmko by to ty vlastnosti pak dalo ;)
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

Skusím vysvětlit jinak a snad líp. :wink:

Otevřeš tool a dáš kreslit předměty. Vybereš jakoukoli zbroj a navolíš jí stejně vlastnosti jaké má ta tvoje. A pak si pohraješ se vzhledem, na to jak chceš. No potom Uložíš modul a zapneš hru (singl) dáš si ten modul ve kterém jsi to vytvářel/a a vybereš postavu. Vezmeš si tu zbroj do invu, zmáčkneš esc a dáš uložit postavu. Pak si ji ve složce NWN/localvault najdeš a bude mít příponu 1.bic (například Nimue. 1.bic) a tu pošleš DMku.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Enceladus
Nováček

Post by Enceladus »

[quote="Tretas"]Skusím vysvětlit jinak a snad líp. :wink:

Děkuju :-)
Nimue
Locked