Hral jsem zde nekolik zacinajicich postav a mam urcity problem a chtel bych znat postrehy ostatnich.
Me postavy nemaji temer zadne penize. Pokud hraji normalnim zpusobem, tak postava nema ani na to, aby prestoupila. Pokud opakovane vybiram nechranene a spatne chranene poklady s tim, ze loguji pred restartem, po restartu a v podstate pri kazdem spawnu, tak ma postava dost na prestup a na zakladni vybavu, ale stale je pomerne chuda - pricemz tenhle zpusob hry uz podle mne neni normalni a ziskavani penez by na nej nemelo byt ladene.
Ponechme ted stranou nejake to moralni fuj ohledne toho, ze jsem creeper. Neni to ucelem tohoto topicu a pokud bude mit nekdo chut si na mne zanadavat, at si zalozi topic ve flames a ja se tam rad prijdu
pobavit.
Co mne zajima je, podle ceho bylo ladeno mnozstvi ziskavanych penez. A jake jsou vase vlastni zkusenosti na ruznych levelech. Cim a jak si vydelavate a zda by jste byli schopni (na nizkych levelech i na vyssich) vydelat dost penez i bez kraftu a bez koleckovani pokladu. Je klidne mozne, ze to tak ma byt, ze postavy nemaji na prestup, na cestovani lodi a podobne. Dalsi moznost je, ze jsem neschopny - to se neda vubec vyloucit. Dalsi moznost je, ze jako creeper nestojim ani za starou backoru a jini si vydelaji timto zpusobem daleko vic a rychleji - ani tohle nevylucuji. Pak je mozne, ze zacinajici postavy bezne prodavaji nejake komodity tem pokrocilym a jen o tom nevim. No a nakonc je mozne, ze se automaticky predpoklada, ze vsichni budou delat nejakou formu kraftu, dokolecka creepovat a nebo proste nebudou mit penize.
Jinak tento prispevek neni v zadnem pripade zamyslet utocne, urazlive a podobne. Spis mne to, jak mizerne jsem na tom s penezma udivilo.
Jeste postavy se kterymi jsem hral:
Zlodej level 7
Zlodej level 5 až 6
Druid level 4-5
v akci jsem videl i zaklinace co hral nekdo jiny, situace obdobna.