Sraz na SR
Re: Sraz na SR
No tak panove, to mame vsechen ten chlast sporadat sami?

Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
věřim že to zvládnete 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Krato esli prijedes dostanes darem lahev tequily
zvaz to jeste 
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Dobrá nabídkaHacanus wrote:Krato esli prijedes dostanes darem lahev tequilyzvaz to jeste
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
sa divim ze sa vam nechce..
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Pridame i pytel citronu
na tvem miste bych prisel 
Na kdy vidíte příjezdy? Osobně se chystám dorazit během pátečního večera.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Mě je to celkem jedno,jedu vlakem z Český Třebový.Záleží na tom kdy je mě schopnej v pátek nabrat Hacanus 
- Gorrgorroth
- Šlechtic
ja s marou tak v patek odpoledne až večer, jedeme z valmezu tak kolem 15-te hodiny...
DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
To Radim: no ja koncim v praci ve dve takze nekdy potom...dej jenom vedet cas prichodu vyzvedneme te s Daanrim 
Takže jak jsme si psali 16:13 na nádru v Žilině +/- nějaký to zpoždění které je samozřejméHacanus wrote:To Radim: no ja koncim v praci ve dve takze nekdy potom...dej jenom vedet cas prichodu vyzvedneme te s Daanrim
WE`LL BE THERE...MUHAHAHAHAHAHARadim wrote:Takže jak jsme si psali 16:13 na nádru v Žilině +/- nějaký to zpoždění které je samozřejméHacanus wrote:To Radim: no ja koncim v praci ve dve takze nekdy potom...dej jenom vedet cas prichodu vyzvedneme te s Daanrim![]()
my taky přijedem v pátek, možná už odpoledne
jak je to s tim bydlením, potřebujem spacáky nebo sou tam postele ?
a uvítal bych nějakej telefon, kdyby se bloudilo...daanri ?
jak je to s tim bydlením, potřebujem spacáky nebo sou tam postele ?
a uvítal bych nějakej telefon, kdyby se bloudilo...daanri ?
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
my sa ukazeme asi nejako v sobotu rano (13:00)
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
(>_(>_<)_<)
(>_(>_<)_<)
Postele by tam mali byt - pozor ale dvojposchodove, zajtra sa mam stretnut s panom prevadzkarom chaty (doteraz bol mimo) dohodnut to, hlavne mu budem musiet nahlasit asi trosku ine pocty ako som vravel na zaciatku, dufam, ze s tym nebude problem. Neviem vsak ako to je s oblieckami na tie postele, takze upresnim zajtra.
Mobilne telefonne cislo na mna +421 911 485 598. Znavigujem kazdeho kto pride bez problemov, resp. ak chce niekto v piatok okuknut Zilinu rad prevediem.
Mobilne telefonne cislo na mna +421 911 485 598. Znavigujem kazdeho kto pride bez problemov, resp. ak chce niekto v piatok okuknut Zilinu rad prevediem.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.