Pady serveru
Re: Pady serveru
Tak to spadlo v 11:34.
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Proč to zase padá ???Garett wrote:Tak to spadlo v 11:34.
Jesltli to dělají DM, prosím vyhlašte dobu, kdy žádný DM do toho nebude zasahovat a kdy bude možno vyrobit náročné předměty bez rizika ztrát. Mám zakázku na prsten za milion a bojím se začít pracovat !!!
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Bolo to asi mnou, len som sa obyčajne logovala .. ale neboj, teraz sa istý čas logovať nebudem
temer isto nie dnes
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
jo, a naloguje se jinej DM a spadne to zase....jachyra wrote:Bolo to asi mnou, len som sa obyčajne logovala .. ale neboj, teraz sa istý čas logovať nebudemtemer isto nie dnes
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
dneska to padlo jeste drive, kolem 8:40 cca +-15 minut. Bylo nas ve hre pomalu, tusim ze jen ja,sandra a sendys kterej chudak umrel u Yetinu po zpetnem nalogovani (nepřehlednutelné telly)...
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Odeme se vždy ceka jen to nejhoršitao kan wrote:dneska to padlo jeste drive, kolem 8:40 cca +-15 minut. Bylo nas ve hre pomalu, tusim ze jen ja,sandra a sendys kterej chudak umrel u Yetinu po zpetnem nalogovani (nepřehlednutelné telly)...
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Nepadá ale laguje - děkuji servru za nadhernou smrt, nebot mi v zahryzu zapomel rict ze se ke me riti zastup jetiku.
Lagovalo to šílene i včera ale dnes to vede.
Lagovalo to šílene i včera ale dnes to vede.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Ja s tom problemy nemel vcera ani dneska. Co treba mrknout na prostupnost linky do netu? 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
No mne to nelagovalo absolútne, išlo to jak po masle a to sme mali Q 
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
taky sem nezaregistroval lag
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Padlo to. Já budu kopat a řvát!! Když konečně v obchodě najdu to co potřebuju tak to padne! Uáááá! 
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Hehe tak sem se nezbláznil, ale radoval sem se. Věc kterou jsem chtěl tam po pádu byla ještě o jeden bod lepší.Tretas wrote:Padlo to. Já budu kopat a řvát!! Když konečně v obchodě najdu to co potřebuju tak to padne! Uáááá!
Jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré...
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Nedopatrenim, ktere nastava jednou za dekanu dneska vecer doslo misto na disku.
Poveril jsem Jaaru uklidem
Poveril jsem Jaaru uklidem
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
21.11.2009
neco pred 15:00
ztrata platinovy rapir s dubovou nasadou - char: Bageshur
neco pred 15:00
ztrata platinovy rapir s dubovou nasadou - char: Bageshur
nwn
Taky sháním DM kvůli náhradě stínového amuletu s třemi kameny.
Poslední dobou to padá nějak často, přišla jsem o tenhle amulet už podruhý.
Poslední dobou to padá nějak často, přišla jsem o tenhle amulet už podruhý.