Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Potvůrko jedna! Máš štěstí, že jsem tak daleko od tebe, jinak bych se ti pověsila na krk a ani security by mě od tvé vstupenky nedostaly. Já na takové konzerty můžu snad jen s bráchou. Kamarádi a ani přítel tohle neposlouchají. A aby se neřeklo, s bráškou jdeme v listopadu na Prodigy
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Jooo Deathstars byli na Mastru of Rock vcelku fajnoví, aspon teda moje mamka si je užívala. Mě se od nich líbilo jen něco. Ale ten zpěvák má skvělý hlas.
Nemůžu si pomoct, ale vzhledově prostě Marlyn Manson