Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Njn velka skoda ze to padlo ale uz sa to nahadzuje naspat takze treba vydrzat. :wink:
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Shamanko
Nováček

Post by Shamanko »

Dakujem DM JiB za pekny Q (skoda ze sa nedokoncil) a vsetkym hracom, ktory mali snahu sa zucastnit na vyprave do Hillskych ruin.

Tymto chcem aj z celeho srdca "podakovat" hracovi (hracom), ktori nam prekazili celu vypravu a Q, na ktory som sa tesil cely vykend a takisto aj za skazenie kompletnej zabavy z hry. Vskutku "vdaka".
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Chci poděkovat hráčům postav Theogila mistra zbraní, Parlachina Bočiny a potom také Phantorise von Duptcheka, se kterými v poslední době často vyrážím na nejrůznější výpravy, popíjíme a vůbec i díky nim se ve hře bavím a BU utěšeně bohatne a získává nové a nové zkušenosti. :wink: :)

EDIT: omlouvám se, za případné zprznění jmen, máte se jmenovat nějak rozumněji. Třeba Bu. :)
wekslo
Poutník

Post by wekslo »

Shamanko wrote:Dakujem DM JiB za pekny Q (skoda ze sa nedokoncil) a vsetkym hracom, ktory mali snahu sa zucastnit na vyprave do Hillskych ruin.

Tymto chcem aj z celeho srdca "podakovat" hracovi (hracom), ktori nam prekazili celu vypravu a Q, na ktory som sa tesil cely vykend a takisto aj za skazenie kompletnej zabavy z hry. Vskutku "vdaka".
Jej, doufam ze to nebyl muj Kladka, kterej krapet zdrzel Najiva?
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

wekslo wrote:
Shamanko wrote:Dakujem DM JiB za pekny Q (skoda ze sa nedokoncil) a vsetkym hracom, ktory mali snahu sa zucastnit na vyprave do Hillskych ruin.

Jej, doufam ze to nebyl muj Kladka, kterej krapet zdrzel Najiva?

:D Ne, smamozřejmě ne, to je "jen" za naší nepřítomnosti rozehnala/rozehnaly ona/ony věčně omýlaná/omýlané (ač v praxi jen slovy, ne činy) čarodějnice/čarodějnice.
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Takže dnes jsem se zase výborně bavil a chci poděkovat všem, co tomu přispěli. Ať už Evelínka (či jak se ta malá uječená bestie jmenuje :) ), samozřejmě Phrc a Tho, ale také mág ze stříbrného kruhu, ponocný, Br, HaDrsn a mnoho dalších. Speciální dík Theogilovi za to, že mne také vytáhl rozumně expit - už jsem si říkal, že na to pro samé humorné scénky ani nedojde. No a nakonec díky Kladkovi za kratičké setkání, díky kterému jsem se smál ještě při odlogu. Prostě všechno moc fajn.
Evellína
Nováček

Post by Evellína »

nahodu Evellínka neni mala ujecena bestie,ale jen malinkatej andilek s dusickou dabla :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ale byla to sranda jen uz jsem psala ze zajecim a najednou buch kouzlu. :lol:
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

Taky dekuji vsem za moznost se krapet projevit primo ve vsi. Hra vsech pritomnych byla super, uzil jsem si to. Dik.
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Tak, tak včerejší večer byl jeden z těch velmi povedených tak tedy všem za něj moc děkuji, jo a dnes ráno mě silně bolí bránice ..... to bude asi od toho jak Bu smrkal panu Hansovi na boty .... v tu chvíli jsem vyprskl kávu a sjel z křesla načež mě po pár sekundách následoval i brácha , takže dneska spíš místo zábavy budeme tepovat koberec. :lol:

A co se týče toho expení ... to nebylo nic proti nikomu jen skříťata měli zase jednou móc špatnej den .... to víte trpaslík když vidí žlutou kůži tak se prostě nemůže udržet no *zahambeně sklopí oči*
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Parlachin
Nováček

Post by Parlachin »

LDamian wrote:Takže dnes jsem se zase výborně bavil a chci poděkovat všem, co tomu přispěli. Ať už Evelínka (či jak se ta malá uječená bestie jmenuje :) ), samozřejmě Phrc a Tho, ale také mág ze stříbrného kruhu, ponocný, Br, HaDrsn a mnoho dalších. Speciální dík Theogilovi za to, že mne také vytáhl rozumně expit - už jsem si říkal, že na to pro samé humorné scénky ani nedojde. No a nakonec díky Kladkovi za kratičké setkání, díky kterému jsem se smál ještě při odlogu. Prostě všechno moc fajn.
No co dodat prostě paráda a hladně je dobrý, že koberec dobře saje a i ta hnědá barna není k zahození.:)
jitka
Obyvatel

Post by jitka »

Zdravim vsechny :) bohuzel musim koncit s hranim a nechtela jsem odejit bez rozlouceni :wink: protoze Thalie je moje srdecni zalezitost :? tak tedy hodne stesti a uspechu vsem co si to zaslouzi :wink: DEKUJI A SMEKAM PRED VAMA zazila jsem tu toho tolik :? radeji uz pujdu mam srdce az v krku je mi to opravdu moc lito a jeste jednou diky vsem bylo mi svama dobre 8) hlavu vzhuru budoucnost ceka 8) s uctou a pokorou Jitka
Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
Morn
Poutník

Post by Morn »

Já děkuji Tobě Jitko že jsi a že jsem rád že jsem Tě potkal :) jenom doufám že se zase jednou potkáme a projdeme se zase večerní pouští jako posledně: DÍKY MOC a mějse :)
Odevšad vede do podsvětí stejně dlouhá cest.

ΕIΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟYΣ ΓΙΑ OΛΕΣ ΤΙΣ ΝIΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤI ΟΙ ΘΕΟI ΚΑΤΑΡAΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟYΣ ΑΠO ΔΕΙΛIΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣIΑ
marii
Šlechtic

Post by marii »

Vsechno jednou konci a neco noveho zacina.......Ja doufam,ze jednou ..nekdy.....zase zacnes hrat...nove..ale se starymi kamarady.....
Krata
Bůh

Post by Krata »

Taky sem tě rád poznal, další z dobrých hráčů se kterejma se začínal na Thalii končí..
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Theo
Měšťan

Post by Theo »

Co rict :cry: Dufam ze sa este stretneme, RP bylo stebou to nejlepsi co som mal moznost hrat. Diki za ten cas, budu nan rad spominat.

Theolas :cry:
Ora et Labora
Post Reply