Jinak taky moc děkuji za turnaj a hlavne Artoriusovi.
Poděkování
Re: Poděkování
kua a já jsem ještě nikoho nepotkal.. asi se blbě pohybuji
- bigbull666
- Poutník
Chtel bych podekovat DM Ravagorn a hraci Necrooo za trpelivost s pracujici Joane (i se mnou). Chtel bych se omluvit za mensi zmatek, kterej jsem mohl zpusobit...
Jirka
Jirka
Ouu to vůbec nebylo hezké. Ale i tak děkuji. Opět mi někdo dokázal, že opatrnost je vždy na místě a že je nejlepší nepodceňovat někoho koho neznáme.innfra wrote:Chtěl bych poděkovat, všem se kterými jsem dnes hrál, bylo to super.
Rád bych se omluvil Esuliams, za to, že jsem jí zabil, nečekal jsem, že se situace vyhrotí natolik a dopadne to, tak jak to dopadlo, jsem dosti přkvapen, že někdo sebral odvahu se postavit černejm
Myslím, že Bers opět nezklamal, díky za ukázku vaší arény
Taky bych chtěla poděkovat Korovi (doufám, že je to správně), že se mnou šel do té předem beznadějné akce. Aspoň, že jsme to měli rychle za sebou...
A taky doufám, že se my Povrchňané sebereme a začneme spolupracovat,aby ti dole se nás začali taky trochu bát. Vůbec nic není ztracené!
- Lord_Berserk
- Velmistr
Dik vsem taky za peknou velkou frakci (vitezum i porazenejm) . . . adrenalin musi bejt
. . .skoda, BU moh mit dole poradnou arenu nacisto, to je prece lepci nez nahore se sazkama - bohuzel se to nak neuskutecnilo co sme zamejsleli 
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No jo no.. pristeLord_Berserk wrote:Dik vsem taky za peknou velkou frakci (vitezum i porazenejm) . . . adrenalin musi bejt. . .skoda, BU moh mit dole poradnou arenu nacisto, to je prece lepci nez nahore se sazkama - bohuzel se to nak neuskutecnilo co sme zamejsleli
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Dikys Cairone za srandu a skvělý tapety, který tady jen tak neseženu!
Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Chci moc poděkovat DM Cairon.
Vážně moc dobře sem se bavil.
Je vidět,že je na svém místě.
Vážně moc dobře sem se bavil.
Je vidět,že je na svém místě.
Scarllet...."Jsem dcerou Xi'Anovské mrchy Isabell a v mých žilách koluje půldémoní krev po otci Mihiru,uctívače Helgarona.Ooo ano!Sem zplozením zla a nestoudnosti!"
Oberon De´Vil.... Magor se sekerou. Čistokrevnej barbar.
Oberon De´Vil.... Magor se sekerou. Čistokrevnej barbar.
Díky tvůrci lokací palác ledu, kde jsou severští válečníci, kněžky ledu a podobně. Je to tam moc pěkné, je to i na docela dlouho, když se připočtou jeskyně předtím a celkem sem si s postavičkou zamakal, než jsme to prošli až po velekněžku. 
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Sem chtel podekovat Kucikovy za perzistentni obchod. Je to dobre udelane a funkcni.
je to jedna z mala veci, co mi na Thalii OPRAVDU chybela. Bez tohohle byl craft takovej polovicatej a otvira to cestu dalsim zmenam, ktere by nebyly proveditelne bez tohohle posunuti vpred.
je to jedna z mala veci, co mi na Thalii OPRAVDU chybela. Bez tohohle byl craft takovej polovicatej a otvira to cestu dalsim zmenam, ktere by nebyly proveditelne bez tohohle posunuti vpred.
A zase se craftí...
take se mi tam libilo mocLDamian wrote:Díky tvůrci lokací palác ledu, kde jsou severští válečníci, kněžky ledu a podobně. Je to tam moc pěkné, je to i na docela dlouho, když se připočtou jeskyně předtím a celkem sem si s postavičkou zamakal, než jsme to prošli až po velekněžku.
Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
Rád bych poděkoval kucíkovi za nové opravy a všem DM, že se stále o nás tak dobře starají a nemají to s námi lehké.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Ravangornovi za velmi pěkné spestření při lovu goril. (připojuje se i Jorg)
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Diky za odehrani toho soudu i veci kolem vsem zucastnenym DM. Bylo to... dukladne a dlouhe...

Také děkuji za plnohodnotný soud.
Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
Díky všem že měli trpělivost a vydrželi. Snad se nám povedlo trochu objasnit některé věci kolem spravedlnosti a soudnictví na Thalii. 
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...