Nove ocarovavani

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

bigbull666
Poutník

Re: Nove ocarovavani

Post by bigbull666 »

Nezapominejte, ze to je pouze vuci jedine skupine tvoru a az na zvirata jsou pomerne uzke skupinky jejichz zastouupeni je pomerne ridke. Navic nevi jestli jste nekdo zkousel delat ocarovani, ale potvor ktere davaji 140% a vic je safra malo nemluve o tom, ze je chytit taky neni uplne sranda...

Pokud vim tak Kora sice chytat potvory za 180% mohla, ale nenasla je. Je to uz ale nejaky ten den zpet co mi to rikala, takze se mohu mylit...
Istvan
Měšťan

Post by Istvan »

Chytam zrudy 160 a neni jich skutecne malo, ale chvilku trvalo nez jsem takove nasel, verim ze jejich sila bude i vetsi ale silnejsi sutr zatim nechytnu.
Spis me stve ze ocarovani co jsem se ucil kvuli rukavicim me je ted na dve veci a moc penez vyhozena doprazdna :/ snad se nekdy to ocarovani v nejake mire rukavic zprovozni...
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

setnutí se ZAČÍNÁ projevovat až od určitých % kamene. není to od 20% očarování. A když tam dáte to maximum 200% kámen, tak to OPRAVDU stojí za to.

těch TO setnutí 14 je spíše někde k začátku a podle mě je to nastavené relativně slušně. Jeslti někdo chce mít zbraň s ostrostí s setnutí_zvířat TO 20, tak prostě má smůlu a je to tak dobře.

Setnutí je podle mě velice silná vlastnost. vždyť si cíl nemusí házet na kritik.. háže si s každým útokem, a tedy za 5 kol má postava při 4 útocích/kolo teoreticky šanci 1:1 že potvora zemře (a tou potvorou je třeba i samotný BOSS ! stačí ať je to potvora daného typu). a třeba zvířat ej na serveru hafo. Pokud by si někdo dal to nejlepší 200% očarování a šel do alwarielu, kterej je zvířat plný, myslím že by své investice nelitoval.

Prostudujte, jak se to mění pořádněji, třeba si zkuste to očarování se 120% a 160% , a pak zhruba zjistíte, jak se to pohybuje. dát sem jen údaj s očarováním 140% je jako plácnutí do moře.
A zase se craftí...
Locked